Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 7 december 2023 kon je deelnemen aan de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve prijsvraag. 91 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor WinterDroom in de Orchideeën Hoeve! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • J. van Tilburg, Spijkenisse
  • L. Wiersma, Drachten
  • J. Cuperus, Witmarsum

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Van 8 t/m 31 december 2023 barst het magische decemberspektakel in de Orchideeën Hoeve weer los en leiden talloze lichtjes jou langs alle highlights van het park.

Stap overdag in een magisch verlichte winterwereld vol bijzondere bloemen, planten en dieren en laat jouw mooiste winterdromen tot leven komen. Geniet samen met jouw familie van lekker eten en drinken, shop de mooiste decembercadeaus op de Winterfair* (8 t/m 23 december) en sluit natuurlijk jouw kerstuitje af met een magisch bezoek aan één van de kaarsjesavonden.

WinterDroom, een magische sprookjeswereld dat je gezien moet hebben!

Sfeervolle tuin

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst drie keer 2 toegangskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we 3 winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot maandag 5 december 2023.

Niet gewonnen?

Niet gewonnen? Bestel nu kaarten voor WinterDroom in de Orchideeën Hoeve.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.