Terug naar prijsvragen Maak kans op 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle!

Maak kans op 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 december 2023 kon je deelnemen aan de Win twee vrijkaartjes voor het IJsbeelden festival in Zwolle! prijsvraag. 119 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival Zwolle! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • E. Weeda, Apeldoorn
  • M. De Souter, Wommelgem Belgie
  • M. Beekman, Apeldoorn
  • W. Langenberg, Dedemsvaart

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit evenement, moet je de onderstaande drie vragen beantwoorden.

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle

Dit jaar, van 16 december 2023 tot 25 februari 2024, komt de magische wereld van ijs en sneeuw naar de IJsselhallen in Zwolle. De beste ijskunstenaars van over de hele wereld toveren 700.000 kilo sneeuw en ijs om in verbluffende sculpturen in een 1.200 m2 grote vrieshal.

Ijzebeelden festival 2018

Mythen en Legenden in IJs en Sneeuw

Dit jaar staat het festival in het teken van "Mythen en Legenden." Oude verhalen worden tot leven gebracht in ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog. Speciale licht- en geluidseffecten brengen de sculpturen tot leven. In de kerstvakantie verandert de IJsselhallen in een warm winterterras voor een betoverende ervaring.

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst vier keer 2 toegangskaarten weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we 4 winnaars kiezen die twee toegangskaarten ontvangen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot vrijdag 15 december 2023.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Nederlands IJsbeelden festival Zwolle. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.