Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten (dag naar keuze) voor dé Winterfair 2023 in de Brabanthallen Den Bosch

Win 2 toegangskaarten (dag naar keuze) voor dé Winterfair 2023 in de Brabanthallen Den Bosch

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 18 november 2023 kon je deelnemen aan de Gratis toegang voor dé Winterfair - Brabanthallen Den Bosch 2023 prijsvraag. 86 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor dé Winter Fair 2023 - Brabanthallen Den Bosch! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • K. Bartho, Vlijmen
  • L. Jobbe, Doorwerth
  • M. Tak-Selders, Sprundel
  • M. Dekker, Bergen Op Zoom
  • S. de Hoop, Schiedam

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

Margriet + Liebbe; dé WinterFair 2023 - Brabanthallen Den Bosch

Vanaf 24 t/m 30 november vind hét gezelligste winterfeest van Nederland plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Dit jaar is de 21ste editie!

Kun jij ook niet wachten op de feestdagen? Kom dan naar het gezelligste winterfeest van Nederland: dé Winterfair, van 24 t/m 30 november 2023 in de Brabanthallen in Den Bosch. Proef de sfeer van de feestdagen met optredens van bekende artiesten, shop bij de de leukste stands met mode, woonaccessoires, hebbedingen, keukenspullen, cadeautjes en de nieuwste producten. En steek je handen uit de mouwen bij inspirerende workshops.

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst vijf keer 2 toegangskaarten voor een dag naar keuze weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we vijf winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot zaterdag 18 november 2023.

Niet gewonnen?

Niet gewonnen? Bestel nu kaarten voor de de Winterfair 2023.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van dé Winterfair - Brabanthallen Den Bosch 2023. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.