Filters
Land
Stad
Datum
Duur
Types
Afstand vanaf
Kenmerken

Evenementen

3 van 381 evenementen

Kerstmarkten in Enschede 2018

De hele maand december wordt het centrum van Enschede omgetoverd tot een Winter Wonderland. De etalages van alle winkels zijn feestelijk versierd in kerstsfeer, overal hangen de lichtjes en waar je ook komt in het centrum van Enschede, overal hoor je bekende kerstliedjes. De ideale omgeving om in de stemming te komen en kerstinkopen te doen. Voor de liefhebbers van winterpret is er een schaatsbaan en een ijsglijhelling. Bind de ijzers onder en laat zien dat je het schaatsen nog niet bent verleerd.

Opwarmen in de Stadsherberg

Wil je opwarmen, dan ben je welkom in de Stadsherberg, waar je kunt genieten van muziek, verhalen en workshops, uiteraard allemaal met het thema kerst. Tijdens Winterland Enschede worden meerdere kerstmarkten in het centrum van de stad georganiseerd. Hier kun je terecht voor je kerstinkopen, een glas glühwein of lekkere warme chocolademelk en nog veel meer lekkere hapjes en drankjes. 

Kerstmarkt Twekkelerveld

Enschede, Nederland
2 reviews
Ook dit jaar komt er weer een leuke kerstmarkt op Winkelcentrum Twekkelerveld! Dit in samenwerkingsverband met de winkeliersvereniging. Dit jaar wordt de kerstmarkt gehouden op vrijdag 14 december 2018 van 14:30 tot 20:00 uur.
Bekijk evenement
14 december 2018 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Haverstraatpassage

Enschede, Nederland
0 reviews
De winkels zijn geopend en door de prachtig versierde straat staan kramen met kerst- en andere artikelen en eigen producten van de winkeliers uit de straat.
Bekijk evenement
15 t/m 16 december 2018 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Deppenbroek

Enschede, Nederland
0 reviews
Geniet van de gezellige kerstsfeer, waarbij er activiteiten zijn voor kinderen en je een workshop kerststukjes maken kunt volgen.
Bekijk evenement
15 december 2018 Vandaag gesloten
Versgarantie 7 dagen

Handgemaakte kerststukken en kerstboeketten

Het assortiment van BoeketCadeau.nl bestaat uit luxe en royale kerststukken en sierlijk eenvoudig kerstboeketten.

Bestel kerstboeket
met versgarantie v.a.
16.95