Filters
Land
Plaats
Datum
Kies een van en tot datum. Alleen evenementen binnen deze periode worden getoond.
Types
Toegang
Duur
In deze lijst kun je kiezen voor het totaal aantal openingsdagen van een evenement.
Afstand vanaf
Vul je vertreklocatie in en kies de maximale reisafstand om evementen in dit gebied te tonen.
Kenmerken
In deze lijst zie je aan welke kenmerken een evenement kan voldoen.

Evenementen

0 van 30 evenementen

Kerstmarkten in Enschede 2024

De hele maand december wordt het centrum van Enschede omgetoverd tot een Winter Wonderland. De etalages van alle winkels zijn feestelijk versierd in kerstsfeer, overal hangen de lichtjes en waar je ook komt in het centrum van Enschede, overal hoor je bekende kerstliedjes. De ideale omgeving om in de stemming te komen en kerstinkopen te doen. Voor de liefhebbers van winterpret is er een schaatsbaan en een ijsglijhelling. Bind de ijzers onder en laat zien dat je het schaatsen nog niet bent verleerd.

Opwarmen in de Stadsherberg

Wil je opwarmen, dan ben je welkom in de Stadsherberg, waar je kunt genieten van muziek, verhalen en workshops, uiteraard allemaal met het thema kerst. Tijdens Winterland Enschede worden meerdere kerstmarkten in het centrum van de stad georganiseerd. Hier kun je terecht voor je kerstinkopen, een glas glühwein of lekkere warme chocolademelk en nog veel meer lekkere hapjes en drankjes. 


Er zijn geen resultaten gevonden. Pas jouw zoekcriteria aan of


We helpen je graag verder...

Proef de sfeer en laat je inspireren tijdens de donkere dagen voor kerst. Wij geven je een top 10 van de leukste kerstmarkten in Europa. Mocht je nog niet weten naar welk evenement je wilt gaan neem dan eens kijkje bij de onderstaande toplijsten.