Top 10 leukste kerstmarkten van Nederland 2023

Hieronder zie je een top 10 van de leukste kerstmarkten in Nederland volgens kerstmarkten.net.

1: Country & Christmas Fair

Utrecht, Nederland
reviews
Laat u betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair 2022. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af. Rond het kasteel zorgen lichtjes, prachtige decoraties en kerstbomen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.
Bekijk evenement
22 t/m 27 november 2022 Vandaag gesloten

2: Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Valkenburg, Nederland
reviews
Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. Overal beleef je Kerst. Kom jij jezelf onderdompelen in de kerstbeleving van Kerststad Valkenburg?
Bekijk evenement
18 november t/m 30 december 2022 Vandaag gesloten

3: Kerstmarkt Magisch Maastricht Vrijthof

Maastricht, Nederland
reviews
Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein, kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof. Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren.
Bekijk evenement
1 t/m 30 december 2022 Vandaag gesloten

4: Dickens by Night

Drunen, Nederland
reviews
Het centrum van Drunen verandert in een sfeervolle kerstmarkt in Dickenssferen. Er zijn optredens, er hangt een geur van punch, glühwein en brandend hout. Duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer
Bekijk evenement
17 december 2022 Vandaag gesloten

5: Royal Christmas Fair

Den Haag, Nederland
reviews
De grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland gaat dit jaar door! Van 8 t/m 23 december ben jij welkom op het Lange Voorhout, midden in het centrum van Den Haag. Geniet van meer dan 100 kersthuisjes, Christmas Village en wandelende koren.
Bekijk evenement
8 t/m 23 december 2022 Vandaag gesloten
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

6: Kerstmarkt Haarlem

Haarlem, Nederland
0 reviews
De gezelligste Kerstmarkt van Nederland!
Bekijk evenement
9 t/m 11 december 2022 Vandaag gesloten

7: Nostalgische Kerstmarkt Leiden

Leiden, Nederland
reviews
Dit jaar voor het eerst op land en in een iets kleinere vorm, maar het wordt minstens zo gezellig; de Nostalgische Kerstmarkt in Leiden! Op de prachtige Hooglandse Kerkgracht zal van do. 15 dec t/m zo. 18 dec de kerstmarkt plaatsvinden!
Bekijk evenement
15 t/m 18 december 2022 Vandaag gesloten

8: Het Amsterdamse Winterparadijs

Amsterdam, Nederland
reviews
Dit jaar openen we de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren! De RAI Amsterdam (in-& outdoor) wordt wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de (veel grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!
Bekijk evenement
15 december 2022 t/m 1 januari 2023 Vandaag gesloten

9: Victorian Christmas Fayre

Zeijen, Nederland
reviews
Het is tijd voor de jaarlijkse Victorian Christmas Fayre. Tijdens deze dagen wandel je regelrecht een oud negentiende eeuws Engels stadje binnen. Kom langs en proef de sfeer van weleer.
Bekijk evenement
10 t/m 11 december 2022 Vandaag gesloten

10: WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Luttelgeest, Nederland
reviews
Bezoek van 1 t/m 31 december 2022 de magische 'WinterDroom' in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan. Shop naar haar hartenlust in het Winterdorp, swing mee met de live muziek en bezoek het magische junglepark.
Bekijk evenement
1 t/m 31 december 2022 Vandaag gesloten
Toplijsten

De 10 leukste kerstmarkten in Nederland

Weet je nog niet welke Nederlandse kerstmarkten je dit jaar wilt gaan bezoeken? Bekijk hier de 10 leukste en mooiste kerstmarkten in Nederland.