Top 10 leukste kerstmarkten van Nederland 2019

Hieronder zie je een top 10 van de leukste kerstmarkten in Nederland volgens kerstmarkten.net.

1: Country & Christmas Fair

Utrecht, Nederland
reviews
Laat u betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair 2018. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af. Rond het kasteel zorgen lichtjes, prachtige decoraties en kerstbomen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.
Bekijk evenement
20 t/m 25 november 2018 Vandaag gesloten

2: Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Valkenburg, Nederland
reviews
Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. Overal beleef je Kerst. Kom jij jezelf onderdompelen in de kerstbeleving van Kerststad Valkenburg?
Bekijk evenement
15 november t/m 29 december 2019 Vandaag gesloten

3: Kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof

Maastricht, Nederland
0 reviews
Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein, kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof. Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren van 29 november tot en met 31 december 2019.
Bekijk evenement
29 november t/m 31 december 2019 Vandaag gesloten

4: Kerstmarkt Dordrecht

Dordrecht, Nederland
0 reviews
De Kerstmarkt Dordrecht is met ruim 200 kramen en pagodetenten de grootste kerstmarkt van Nederland. Daarnaast is er ook entertainment in de vorm van muziekpodia, straattheater en de welbekende Christmas sing-a-long.
Bekijk evenement
13 t/m 15 december 2019 Vandaag gesloten

5: Royal Christmas Fair Den Haag

Den Haag, Nederland
0 reviews
Van vrijdag 14 t/m zondag 23 december wordt het romantische Lange Voorhout tien dagen lang omgetoverd tot de Royal Christmas Fair The Hague. Deze sfeervolle, gratis kerstmarkt viert haar vijfjarige jubileum met bijzondere evenementen zoals een Gospelnight, Christmas Thé Dansant en Christmas Sing Along.
Bekijk evenement
14 t/m 23 december 2018 Vandaag gesloten
Toplijsten

De 10 leukste kerstmarkten in Nederland

Weet je nog niet welke Nederlandse kerstmarkten je dit jaar wilt gaan bezoeken? Bekijk hier de 10 leukste en mooiste kerstmarkten in Nederland.

6: Castle Christmas Fair

Heemskerk, Nederland
reviews
Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 29 november t/m 2 december 2018 in en rondom Slot Assumburg te Heemskerk.
Bekijk evenement
28 november t/m 1 december 2019 Vandaag gesloten

7: Kerstmarkt Haarlem

Haarlem, Nederland
0 reviews
In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december vindt in de historische binnenstad de 25ste editie plaats van de Haarlemse kerstmarkt. Met > 350 kramen, een nostalgisch straattheaterfestival en veel live muziek is het programma extra feestelijk.
Bekijk evenement
8 t/m 9 december 2018 Vandaag gesloten

8: Het Amsterdamse Winterparadijs

Amsterdam, Nederland
0 reviews
Dit jaar openen we de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren! Van 21 t/m 30 december wordt de RAI Amsterdam (in-& outdoor) wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de (veel grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!
Bekijk evenement
21 t/m 30 december 2018 Vandaag gesloten

9: Lebuinus Kerstmarkt

Deventer, Nederland
reviews
Deze markt wordt voor de 31e keer gehouden in de sfeervolle Grote- of Lebuinuskerk in het centrum van Deventer! Deze (verwarmde) kerk is een sfeervolle en unieke locatie voor dit bijzondere evenement.
Bekijk evenement
13 t/m 15 december 2018 Vandaag gesloten

10: Kerstmarkt Zuidbroek met schaatsbaan

Apeldoorn, Nederland
0 reviews
Op zaterdag 15 december wordt in het Park Zuidbroek een nieuwe kerstmarkt georganiseerd met een verlichte schaatsbaan!
Bekijk evenement
15 december 2018 Vandaag gesloten
Voordeeluitjes.nl

Sfeervolle arrangementen in het gezellige Nederland

Boek nu inclusief extra's zoals:

  • Welkomspakket
  • Kortingsvouchers + entree
  • Gratis wandel- en fietsroutes
Arrangementen
arrangement v.a.
69.00