Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Top 10 leukste kerstmarkten van Nederland 2021

Hieronder zie je een top 10 van de leukste kerstmarkten in Nederland volgens kerstmarkten.net.

1: Country & Christmas Fair

Utrecht, Nederland
reviews
Laat u betoveren door de sprookjesachtige sfeer van Country & Christmas Fair 2021. Terwijl buiten de vrieskou kraakt, spelen zich hier de warmste verhalen af. Rond het kasteel zorgen lichtjes, prachtige decoraties en kerstbomen voor een feestelijke ambiance en gezellige shopbeleving.
Bekijk evenement
23 t/m 28 november 2021 Vandaag gesloten

2: Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Valkenburg, Nederland
reviews
Kerst is de meest gezellige tijd van het jaar! In de winterperiode wordt Valkenburg omgetoverd tot dé Kerststad van Nederland. Overal beleef je Kerst. Kom jij jezelf onderdompelen in de kerstbeleving van Kerststad Valkenburg?
Bekijk evenement
12 november t/m 30 december 2021 Vandaag gesloten

3: Kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof

Maastricht, Nederland
reviews
Duizenden lichtjes in de bomen, kleurrijke guirlandes van straat tot straat, winters plezier op het plein, kerstklanken op elke hoek van de grootste kerstmarkt op het Vrijthof. Het Vrijthof van Maastricht met haar historisch decor en monumentaal karakter straalt als nooit tevoren.
Bekijk evenement
26 november t/m 31 december 2021 Vandaag gesloten

4: Dickens by Night

Drunen, Nederland
reviews
AFGELAST!! van Drunen verandert in een geweldig sfeervolle kerstmarkt in Dickenssferen. Er zijn optredens, er hangt een geur van punch, glühwein en brandend hout. Duizenden kleine lichtjes zorgen voor een sprookjesachtige sfeer
Bekijk evenement
18 t/m 19 december 2021 Vandaag gesloten

5: Royal Christmas Fair

Den Haag, Nederland
reviews
De grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland gaat dit jaar door! Van 8 t/m 23 december ben jij welkom op het Lange Voorhout, midden in het centrum van Den Haag. Geniet van meer dan 100 kersthuisjes, Christmas Village en wandelende koren.
Bekijk evenement
8 t/m 23 december 2022 Vandaag gesloten
Verplicht

Met de auto naar Duitsland? Vergeet dan niet de Mileusticker!

Binnen een umweltzone is een milieusticker verplicht. Voorkom een boete van € 40,00 en bestel nu een sticker.

Meer informatie
gratis verzending
12.50

6: Castle Christmas Fair

Velsen, Nederland
reviews
Castle Christmas Fair, dé indoor en outdoor kerstmarkt van Noord-Holland wordt gehouden van 18 november t/m 21 november 2021 in en rondom Buitenplaats Beeckestijn.
Bekijk evenement
18 t/m 21 november 2021 Vandaag gesloten

7: Bosch' Winterparadijs

Den Bosch, Nederland
reviews
Van 16 december 2021 tot en met 9 januari 2022 toveren we de Parade om tot Bosch’ Winterparadijs. De plek om samen te zijn met familie, vrienden of andere dierbaren.
Bekijk evenement
16 december 2021 t/m 9 januari 2022 Vandaag gesloten

8: Het Amsterdamse Winterparadijs

Amsterdam, Nederland
0 reviews
Dit jaar openen we de deuren naar een beter en groter winterevenement dan ooit tevoren! De RAI Amsterdam (in-& outdoor) wordt wederom omgetoverd tot dé plek voor jouw Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als 's avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes op de (veel grotere) binnen- en buitenschaatsbaan, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het mega reuzenrad en glij van de tubebaan op échte sneeuw! Vier de avond in de après-ski hut of op het winterfeest met o.a. Xander de Buisonjé. Het Amsterdamse Winterparadijs brengt de winter terug in Amsterdam!
Bekijk evenement
19 december 2021 t/m 3 januari 2022 Vandaag gesloten

9: Lebuinus Kerstmarkt

Deventer, Nederland
reviews
Deze markt wordt voor de 34e keer gehouden in de sfeervolle Grote- of Lebuinuskerk in het centrum van Deventer! Deze (verwarmde) kerk is een sfeervolle en unieke locatie voor dit bijzondere evenement.
Bekijk evenement
9 t/m 12 december 2021 Vandaag gesloten

10: WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Luttelgeest, Nederland
0 reviews
Bezoek van 1 t/m 31 december 2021 de magische 'WinterDroom' in de Orchideeën Hoeve en beleef er alles wat een kersthart maar wensen kan. Shop naar haar hartenlust in het Winterdorp, swing mee met de live muziek en bezoek het magische junglepark.
Bekijk evenement
1 t/m 31 december 2021 Vandaag gesloten
Prijsvraag

Gratis toegangskaartjes winnen?!

Kans maken op vrijkaarten voor een kerstmarkt of gratis toegang voor een winterfair en andere leuke evenementen? Simpel: doe mee met onze prijsvragen.