Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen December-cadeau-stress?? Relax; geef een longlife roos
Cadeaus

December-cadeau-stress?? Relax; geef een longlife roos

Vind jij het ook zo lastig om tijdens de komende feestdagen met een uniek en origineel cadeau voor de dag te komen? Bespaar jezelf parkeerkosten en mijd de drukte in het winkelcentrum om vervolgens alsnog met lege handen moedeloos thuis te komen... Wij hebben deze 'roos in stolp' voor je gevonden als hèt kerstcadeau van 2018!

Longlife rozen

KoesterRozen.nl biedt een verassend assortiment longlife rozen. Stijlvolle combinaties van kleuren en omlijstingen van een roos in een glazen stolp of vitrine.
Jouw roos wordt volledig op maat gemaakt. Kies de roos en de stolp van jouw voorkeur. Er is altijd wel een item dat bij jou past. Als kers op de taart: laat jouw persoonlijke boodschap duidelijk overkomen op een van de prachtige gravures en jouw unieke én orginele kerstcadeau is een feit!

Minimaal 2 jaar plezier van de koesterroos kerst trend 2018

Minimaal 2 jaar plezier

Een bloemetje ontvangen is altijd leuk! Maar wel jammer dat bloemen al na een week hun schoonheid verliezen.
De rozen van KoesterRozen.nl zijn gestabiliseerd. Dat houdt in dat het sap van de roos is vervangen door een mengsel van water, glycerine en kleurstof. Dit zorgt ervoor dat de roos zijn knal-kleur en fluwelen look houdt zodat je er minstens 2 jaar plezier van zult hebben!

Gravureplaatje koesterroos

Gravureplaatje

Het toevoegen van een gravureplaatje maakt de roos in de stolp tot een compleet en origineel kerstcadeau. Kies je bijvoorbeeld voor een standaard gouden gravure plaatje met de tekst 'Ik hou van jou!' of toch liever een houten hartje met jouw eigen tekst? Leuke ideeën van persoonlijk gekozen teksten zijn; 'Lieke & Pim 25-12-2018', '2019 wordt óns jaar!' of 'Wil je met mij trouwen?'.

Naast KoesterRozen, kun je bij ons ook terecht voor het preparen van jouw dierbare bloemen. Denk hierbij aan het bewaren van jouw bruidsboeket of bloemen uit een grafstuk van een naaste. Kijk voor inspiratie op www.bloempreparatie.nl.

Bestel jouw kerstcadeau op KoesterRozen en doe dat uiterlijk op donderdag 20 december om er zeker van te zijn dat je dit prachtige cadeau op tijd in huis heeft. Tot deze datum kun je gebruik maken van de kortingscode 'Koesterkerst18' voor 10% korting op jouw Roos.

Laat je inspireren Wij hebben dé kerst must-haves en kersttrends voor 2019 op een rijtje gezet.