Terug naar blog artikelen De perfect manier om mannen te verwennen tijdens kerst
Cadeaus

De perfect manier om mannen te verwennen tijdens kerst

Tijdens kerst komen familie en vrienden bij elkaar. Je haalt herinnering op en je geniet van het heerlijke eten en de leuke cadeaus. Het uitwisselen van kerstpakketten is een eeuwenoude traditie, maar wat als je niet weet wat je moet kopen? Het kan lastig zijn om een passend cadeau te vinden. Nieuwsgierig naar hoe je mannen kunt verrassen met een kerstpakket dat speciaal is samengesteld voor hen? In dit artikel doe je inspiratie op en vind je ideeën voor een kerstpakket voor mannen.

Geef de mannen een uniek cadeau tijdens de kerstdagen.
Geef de mannen een uniek cadeau tijdens de kerstdagen.

Pakket voor in de keuken

Wanneer iemand van koken houdt, dan is een kerstpakket vol luxe en/of lekkere ingrediënten altijd een goed idee en tevens de perfecte match. Bijvoorbeeld luxe olijfolie, een mix van kruiden en misschien nog een prachtige houten plank om eten op te snijden of te presenteren. 


Pakket voor bierliefhebbers

Een kerstpakket vol met overheerlijke speciaal biertjes; het misstaat een bierliefhebber natuurlijk niet. Je kunt het pakket op verschillende manieren samenstellen, om zo een uniek pakket samen te stellen. Met verschillende bieren, lekkere snacks en nog eventueel gepersonaliseerde bierglazen. 

Heerlijk pakket met biertjes en lekkernijen.
Heerlijk pakket met biertjes en lekkernijen.

Pakket voor de juiste verzorging 

Verzorgingsproducten zijn altijd welkom voor velen, zo ook voor mannen. Het kan bijvoorbeeld leuk zijn om een pakket samen te stellen vol met scheerbenodigdheden. Denk hierbij aan geurige aftershave en stijlvolle haar- en huidverzorging. Ook is het wellicht leuk om baardolie of andere verzorgingsproducten te combineren. Een pakket vol met producten om jezelf te verwennen, wie wil dat nu niet?


Pakket voor barbecueliefhebbers

Dit kerstpakket is misschien niet direct te gebruiken in de wintermaanden. Toch is het een leuk cadeau waar vele mannen enthousiast van worden. Een kerstpakket voor mannen die van een barbecue houden, worden enorm blij na het zien van een kerstpakket vol met barbecuebenodigdheden. In zo’n pakket vind je allerlei soorten barbecuekruiden, een barbecuegrill en nog lekkere snacks voor een barbecue zoals barbecue marshmallows.  

BBQ aan tijdens de feestdagen.
BBQ aan tijdens de feestdagen.

Pakket voor eigen personalisatie

Wil je het kerstpakket toch liever wat persoonlijker maken? Of lijkt het je leuker om een mix te maken van diverse items uit dit artikel, het is allemaal mogelijk! Wanneer je het pakket zelf samenstelt, is het een stuk persoonlijker. Ons advies is dan ook om een pakket samen te stellen dat past bij degene voor wie je het pakket samenstelt.  

Voor welke optie je ook gaat, het aller belangrijkste is dat het kerstpakket man met liefde is samengesteld. Je kunt vooraf een budget afspreken, het hoeft dan ook niet duur te zijn. Met een beetje creativiteit kom je al een heel einde. Het is tevens kerst, dus verwen je vriend, collega of familielid een keer met een verrassend kerstpakket, waarvan jij denkt dat het goed bij hem past. Je kan ook een Duitse kerstmarkt bezoeken om daar een unieke cadeau te kopen.