Terug naar blog artikelen Kerstcadeaus geven verpakt in zelf ontworpen inpakpapier
Creatief

Kerstcadeaus geven verpakt in zelf ontworpen inpakpapier

Leestijd: 1-2 minuten

Wil je dit jaar iemand op een originele manier verrassen met een leuk kerstcadeau? Dan kan je terecht bij Greetz voor bijzonder inpakpapier. Sterker nog deze kan je zelf ontwerpen!

Zelf ontworpen inpakpapier in styling van kerstmarkten.net

Het gepersonaliseerde inpakpapier past perfect in de denkwijze van Greetz om cadeaus zo persoonlijk te maken. Bijna alle kerstcadeaus in het assortiment zijn al te personaliseren; Kerstkaarten kunnen versierd worden met eigen fotomateriaal en flessen wijn of champagne kun je versturen met een eigen etiket.


Persoonlijk tintje

Nu is het dus ook tijd voor een persoonlijk tintje van het inpakpapier. Zo kun je de naam van de persoon die je wilt verrassen laten vermelden op het inpakpapier. Ook kun je een foto van hem of haar laten laten afdrukken op het inpakpapier. Het geeft de cadeaus een nog persoonlijkere touch.

Een persoonlijk Sinterklaas- of Kerstcadeau Zes cadeau tips voor de feestdagen; gegarandeerd een verrassend succes.


Zakelijke kwaliteit

Ook is het interessant voor de zakelijke gebruikers van Greetz. Bedrijven die hun medewerkers of zakenrelaties een cadeautje willen geven als bedankje voor een succesvolle samenwerking, kunnen dit nu doen in inpakpapier dat hun eigen logo draagt.


Meer weten over het inpakpapier, neem dan een kijkje op: https://www.greetz.nl/cadeaupapier