We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. Meer informatie
Let op! Dit evenement heeft al plaats gevonden. Bekijk vergelijkbare evenementen in de regio.

Winter Wonder Werf

Na het succes van vorig jaar - ruim 2.000 bezoekers - verandert het terrein van werf35 op zaterdag 9 december tussen 13.00 en 22.30 voor de tweede keer in een inspirerende kerstmarkt: de Winter Wonder Werf. Dit is een kerstmarkt waarbij creativiteit, gezelligheid en inspiratie samenkomen. Bezoekers beleven kerst door de ogen van de Hilversumse creatieve industrie. Denk aan sloophouten kerstversiering, talloze (gratis) activiteiten en een aparte bar waar je -naast glühwein - ook een glühbiertje kunt bestellen. De markt wordt georganiseerd door de creatieve en culturele broedplaats de Stookplaats.

"Vorig jaar waren we enigszins verrast door het hoge aantal bezoekers van de eerste editie van de Winter Wonder Werf. We besloten daarom in het voorjaar een voorjaarsmarkt te organiseren waarin elementen van onze unieke formule naar voren kwamen: de Fris Markt.”, aldus Michiel Andrea, voorzitter van de Stookplaats. “Wat die unieke elementen zijn? Allereerst wordt onze kerstmarkt bedacht, vormgegeven en georganiseerd door een grote club creatieve professionals met verschillende disciplines. Ons doel is niet om een kerstmarkt te organiseren volgens het boekje. Voor ons is de Winter Wonder Werf een uniek event in Hilversum waar iedereen welkom is - ook als je niet jaarlijks alle kerstmarkten afgaat. Je kunt genieten van (lokaal) lekker eten en drinken, er zijn tientallen kraampjes met vindingrijke ondernemers en producten à la trotsmarkt, een divers palet aan muzikaal talent, originele (gratis) workshops voor kinderen en volwassenen en dat allemaal in een setting die je nergens in deze regio zult vinden. Industrieel, sfeervol, dynamisch en waanzinnig gezellig.” Om het feest compleet te maken is er op de vooravond van de markt een kerstborrel: Jingle Bells Rock. Een vrijdagmiddagborrel zoals de Stokers dat doen, maar dan met een kerst-sausje. Live-muziek, kerstfilms, leuke mensen en een heleboel gezelligheid.

In de Stookplaats, een creatieve, culturele broedplaats op Werf35, zijn ruimtes gebouwd voor creatieven en al hun ideeën. Bij de Stookplaats staat de community centraal. Co-creatie, het delen van kennis en de brede Hilversumse creatieve sector ontmoeten zijn belangrijke onderdelen. Hier wordt de ruimte geboden aan start-ups en kleine bedrijven met een gevarieerde creatieve achtergrond om in een inspirerende omgeving te werken. Daarnaast is er ruimte voor sociaal culturele gelegenheden zoals voorstellingen, lezingen, tentoonstellingen en een wekelijkse borrel. 


Vervoer naar Hilversum

Hilversum ligt op ongeveer 20 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 30 minuten over om Hilversum te bereiken. Geen auto? Je kunt ook goedkoop een auto huren!

55
kramen
2e
editie
  • 50+ kramen
  • Ambacht
  • Betaalautomaat
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Gratis parkeren
  • Kindvriendelijk
  • Live muziek
  • OV toegankelijk
Voeg toe aan favorieten


Kerstwinkel 2017

Openingsdagen

8 december - 9 december 2017

Openingstijden

za 13:00 tot 21:00

Vandaag gesloten

Entree

Gratis

Parkeren kan voor de deur, makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer. Google Maps is je vriend! ;)

Bol.com (Advertorial)

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

HotelSpecials

Blijf overnachten vlakbij Winter Wonder Werf

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Hilversum voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Wehkamp (Advertorial)

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Winter Wonder Werf

Mussenstraat 9
Hilversum, Nederland

20 km vanaf Utrecht
Vervoer

Winter Wonder Werf is o.a. met de volgende vervoersmiddelen te bereiken:

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen beoordelingen, plaats als eerste een beoordeling.

Hotels in Hilversum Hotelspecials