Winterstad Middelburg

Let op! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk vergelijkbare evenementen in de regio.

Kom Middelburg in de winter beleven. De stad is geheel omgetoverd in een winters tafereel. Je kunt zwieren op de ijsbaan, genieten van een glühwein wandeling, volop winters winkelen en uitgebreid borrelen op één van de vele winterterrassen. Kom bijpraten met vrienden en familie of wens elkaar gelukkig nieuwjaar op het NYE feest.

Middelburg winterstad vindt plaats van 1 december t/m 15 januari.

Door een stad als Middelburg dwalen is heerlijk. Het is verrast opkijken naar gevels van monumentale panden, naar torens en kerken. Het is flaneren en shoppen door prachtige straten met bijzonder winkels. Of zomaar een pauze inlassen op een terras op een gezellig plein. Maar Middelburg bezoeken betekent ook cultuur snuiven en na een heerlijke maaltijd nog even op een terras van de avond genieten. Zeker in de decembermaand is Middelburg een sfeervolle plek om te verblijven en nooit meer weg te willen.

Winterterrassen:
In de stad worden tijdens de decembermaand meerdere sfeervolle overdekte terrassen opgebouwd. Behalve dat je er warm en knus een terrasje kunt pakken, worden er in december allerlei muziekoptredens en activiteiten gehouden. Terrassen vind je op de Markt, de Pottenmarkt en bij de andere horecagelegenheden verspreid door de stad. Middelbug verandert in de decembermaand in een sfeervolle winterterrassenstad. Decembermaand kun je in Middelburg heerlijk bijkletsen met familie en vrienden, genieten van muziek, of tijdens de jaarwisseling uit je dak gaan tijdens het grote oud- en nieuwfeest op de Markt.

Ijsbaan:
Ook dit jaar kan je zes weken lang genieten van de ijsbaan op de Markt in Middelburg (1 december t/m 15 januari). Je kunt er natuurlijk heerlijk schaatsen en na afloop een warme chocolademelk drinken, maar er vinden nog veel maar activiteiten plaats. Zo komt er een ‘glazen huis’ bij de ijsbaan met DJ’s van Winterstad FM waar tegen betaling verzoekplaten gedraaid kunnen worden, kan je discoschaatsen op de klanken van DJ Fissacrew en komt er een Winterstad Winterplein met oa Food-fiets-festival in Oudhollandse Dickenssfeer.

Met het stadhuis op de achtergrond is de ijsbaan een ideaal fotomoment. Maak een leuke foto bij het fotoframe en deel deze met #middelburgwinterstad op je social media. De leukste foto’s worden door Middelburg Winterstad gedeeld op Facebook.

Openingstijden ijsbaan:
1 december 10-22.00 uur (opening met Buurman en Buurman om 14.00 uur)
2 december t/m 14 januari 9.00-22.00 uur
15 januari 9.00 – 18.00 uur

Winterbierfestival:
Het Damplein wordt enkele dagen omgetoverd tot een winters evenemententerrein. Je kunt hier terecht voor het Winterbierfestival, wat voor de 2e keer wordt gehouden. Maar ook aan wijnliefhebbers is gedacht, met Smaek van Winter & Wijn evenement. Ook vind je hier de kerstvlooienmarkt.


Stedentrip

Middelburg is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Hotel De Nieuwe Doelen. Bekijk hieronder de verschillende aanbieders:


Met de auto naar Middelburg

Middelburg ligt op ongeveer 6159 kilometer afstand van Ashburn. Met de auto doe je er vanuit Ashburn zo’n over om Middelburg te bereiken.

Lees minder
7
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Winterstad Middelburg

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Middelburg voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Kenmerken

  • 25+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Kindvriendelijk
  • Live muziek
  • Romantisch
  • Schaatsbaan

evenementen in de buurt