Winterfair Zoetermeer

De Winterfair Zoetermeer is totaal anders van opzet dan de vele traditionele kerstmarkten in Nederland. Wij spreken dan ook over een ambitieuze opzet. WinterfairZoetermeer wordt feestelijk geopend op vrijdag 8 december 2017 en duurt tot 8 januari 2018. Op zaterdag 9 en zondag 10 december wordt het eerste Winterfairbierfestival gehouden waar alleen locale brouwers hun biertje laten proeven. Op Zaterdagavond 9 december heten wij de boogie woogie queen Anke Angel welkom waarna Candy Dulfer olc harry Emmerie de avond spetterend afsluiten. In de week van 11 tot en met 14 december vinden er tal van optredens plaatst van de zwakkeren uit onze samenleving, hierbij denken aan alzheimerpatienten, Mensen uit de stille armoede en eenzame ouderen. Op vrijdag 15 december start een sfeervol driedaags winterfoodtruckfestival gevolgd op maandagavond 18 december met V-I-V avond waarna op dinsdag 19 december 2017 de kerstmarkt geopend wordt. Ruim 30 grote kerstchalets staan verdeelt over het terrein en iis een kwalitatief aanbod te vinden van producten, eten en drinken. Marktkramen worden niet toegelaten. Uiteraard wordt er ook zorg besteed aan allerlei mooie sfeerelementen en staat de poort op voor u naar een een van de mooiste shoppinggebieden in de Randstad en zal het oude dorp u terugbrengen naar de nostalgie.

Uiteraard is een bezoek aan het oude dorp of het stadshart mogelijk omdat binnen enkele minuten midden in het shopping gebied staat. 

Voor meer informatie stuur een email naar contact@winterfairnederland.nl


Vervoer naar Zoetermeer

Zoetermeer ligt op ongeveer 53 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 45 minuten over om Zoetermeer te bereiken. Geen auto? Je kunt ook goedkoop een auto huren!

30
kramen
2e
editie
  • 25+ kramen
  • Ambacht
  • Drinken
  • Eten
  • Kunst & Cultuur
  • Live muziek
  • OV toegankelijk
  • Rolstoel geschikt
  • Schaatsbaan
  • Vuurwerk
Voeg toe aan favorieten


Openingsdagen

8 december 2017 - 7 januari 2018

Uitzonderingen

21 t/m 22 december van 11:00 tot 22:30
23 december van 11:00 tot 23:00
24 december van 11:00 tot 22:30
25 december gesloten

Openingstijden

ma-di 13:00 tot 21:00
wo 12:30 tot 21:00
do-vr 13:00 tot 21:00
za-zo 12:00 tot 22:00

Vandaag 12:00 tot 22:00

Entree

Gratis

In het centrum van Zoetermeer mag uitsluitend worden geparkeerd in de parkeervakken. Voor het overige geldt in het gehele gebied een parkeerverbod. De parkeerduur is onbeperkt en de parkeertarieven zijn zeer redelijk, de parkeergarages zelfs de eerste uren gratis!

Ook met het openbaar vervoer is de Winterfair makkelijk bereikbaar - Centrum West is het ov knooppunt waar de randstad rail en vele buslijnverbindingen bij elkaar komen. De Winterfair is op loopafstand bereikbaar.

HotelSpecials

Blijf overnachten vlakbij Winterfair Zoetermeer

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Zoetermeer voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Wehkamp (Advertorial)

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Bol.com (Advertorial)

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Winterfair Zoetermeer

Markt 1 Zoetermeer
Zoetermeer, Nederland

53 km vanaf Utrecht
Vervoer

Winterfair Zoetermeer is o.a. met de volgende vervoersmiddelen te bereiken:

Kraamhuur

Stichting Winterfair Nederland
Ton Lammertink
Absrechtstraat 47
2729 AW Zoetermeer
Omschrijving

Kerstchalets zijn te huur gedurende de periode vanaf 18 december tot en met 26 december (1ste kerstdag gesloten). Met onze strategische Mediapartner OmroepWest wordt vanaf september 2017 via RTV en Social Media exposer gemaakt in de regio. Aantal verwachte bezoekers is tussen 100.000 en 125.000 bezoekers.Marktkramen zijn niet toegelaten. Oude ambachten, Streekproducten en een mooi aanbod van goede producten genieten de voorkeur.


Meer informatie? stuur een email aan contact@winterfairnederland.nl

Vanaf prijs

€ 125

Meer informatie

Beoordelingen

Er zijn (nog) geen beoordelingen, plaats als eerste een beoordeling.

Hotels in Zoetermeer Hotelspecials