The Christmas show

The Christmas show

Let op! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk vergelijkbare evenementen in de regio.

The Christmas Show

Net als in 2015, 2016 en 2017 vormt de Ziggo Dome in Amsterdam ook dit jaar het adembenemende decor voor The Christmas Show: het allermooiste kerstfeest van het jaar voor het hele gezin. Jong en oud genieten van een voorstelling met pure kerstmagie, vol glitter, glamour, visueel spektakel, alle kersthits die je maar kunt bedenken én natuurlijk een indrukwekkende sterrencast. De mooiste tijd van het jaar begint dit jaar op 22 december. Want Kerstmis begint pas écht met The Christmas Show.

The Christmas Show 2018

Elk jaar komt The Christmas Show met een compleet nieuwe voorstelling: dit jaar is dat Assepoester en het Kerstbal, een bewerking van één van ’s werelds meest bekende sprookjes Assepoester. Het klassieke verhaal over weeskind Assepoester en haar boze stiefmoeder en stiefzussen krijgt een eigentijdse en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome met een adembenemend decor. In Assepoester en het Kerstbal komt de magie van het geliefde sprookje samen met de magie van Kerstmis.

Assepoester en het Kerstbal

In een mooi kasteel hier ver vandaan staat prins Noah aan het begin van zijn 21e levensjaar. De wet schrijft voor dat de prins zijn bruid vóór deze bijzondere verjaardag moet vinden. Zijn vader – de koning – organiseert elk jaar een magisch Kerstbal om dat te realiseren.

Ergens in het land woont een prachtig meisje: Assepoester. Het leven van Assepoester wordt beheerst door haar boze stiefmoeder en zo mogelijk nog bozere stiefzussen. Zij verbieden Assepoester om naar het Kerstbal te gaan, maar gelukkig komt er hulp uit onverwachte hoek: van de Goede Fee en de Kerstman.

Dankzij de prachtige jurk die zij tevoorschijn toveren, heeft prins Noah de hele avond alleen maar oog voor haar. Maar om klokslag 12 uur wordt de magie verbroken en vlucht Assepoester het kasteel uit, waarbij zij haar muiltje verliest. Prins Noah weet dat dit zijn bruid is en er volgt een zoektocht naar haar door het hele land. Zal het hem lukken om haar te vinden?


Openingsdagen

za 21 december t/m zo 22 december 2019

Openingstijden

Vandaag gesloten

Prijzen

Toegang tot dit evenement is betaald.

Bekijk alle data en prijzenVervoer naar Amsterdam

Amsterdam ligt op ongeveer 34 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 30 minuten over om Amsterdam te bereiken. Ga je binnenkort naar The Christmas show? Reserveer een parkeerplek eenvoudig vooraf; via de ParkBee zoekfunctie is je parkeerplek in no-time gereserveerd. Bekijk de weersverwachting voor de komende 7 dagen.

Bekijk adres & route


Bezoek ook vergelijkbare evenementen in de buurt van Amsterdam

Bekijk het overzicht van vergelijkbare evenementen in een omtrek van 25 KM van Amsterdam.

Lees minder
5
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij The Christmas show

Samen met HotelSpecials hebben we de beste hoteldeals van dit moment in de buurt van Amsterdam voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Informatie

Geschiedenis, tradities en praktische informatie

Hier vind je verschillende interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie.

Blog

Blog bordevol inspiratie met sfeerverslagen en uitstapjes

Wij hebben de leukste blog artikelen over de laatste trends, sfeerverslagen en weetjes voor je op een rij gezet.

Kenmerken

  • Gezin
  • Live muziek

evenementen in de buurt