Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Win 2 toegangskaarten voor de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 16 december 2021 kon je deelnemen aan de WinterDroom in de Orchideeën Hoeve prijsvraag. 82 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor WinterDroom in de Orchideeën Hoeve! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • B. Kool, Den Haag
  • M. van Van Tiel, Noordbeemster
  • S. Grant, Utrecht

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

WinterDroom in de Orchideeën Hoeve

Maak je klaar voor de ultieme WinterDroom! Van 1 t/m 31 december 2021 verandert de Orchideeën Hoeve in een magische winterwereld vol bijzondere ontmoetingen, spectaculaire kerstdecors en duizenden twinkelende lichtjes.

Dwaal overdag van droomwereld naar droomwereld en warm jezelf op tussen talloze bijzondere bloemen, planten en dieren. Shop in een gloednieuwe cadeauwereld, geniet van winterse lekkernijen en gezellig entertainment en sluit natuurlijk jouw bezoek af met een magisch bezoek aan één van de zeven kaarsjesavonden.

Neem een stukje WinterDroom mee naar huis en laat je verleiden door de nieuwste planten- en interieurtrends, verwen jezelf met een heerlijk streekproduct of maak van Kerst een waar bloemenfeest. Op ruim 2.000 vierkante meter biedt WinterDroom jou volop inspiratie om het thuis gezellig te maken en elkaars WinterDromen te vervullen met mooie cadeaus.

25.000 m2

De Orchideeën Hoeve beslaat 25.000 vierkante meter en bestaat uit de Orchideeëntuin, het Amazone Regenwoud, de Lorituin, de Vlinder Vallei, de ‘Zwevende’ Bloementuin, het Mangrovebos Speelparadijs, de Citruslaan, het Jungletheater het Makirijk, de stokstaartjestuin, een moderne winkel, een sfeervol serrerestaurant en de orchideeënkwekerij.

Sfeervolle tuin

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst drie keer 2 toegangskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we drie winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 15 december 2021.

Niet gewonnen?

Niet gewonnen? Bestel nu kaarten voor WinterDroom in de Orchideeën Hoeve.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.