Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten voor de Winter-Fair Rotterdam Ahoy

Win 2 toegangskaarten voor de Winter-Fair Rotterdam Ahoy

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 9 december 2022 kon je deelnemen aan de Winter-Fair Rotterdam Ahoy prijsvraag. 92 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor Winter-Fair Rotterdam Ahoy! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • A. Quispel, Capelle Aan Den Ijssel
  • E. Buurmans, Dieren
  • J. Nachtegaak, Leiden
  • R. van den Berg, Kerkrade

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

Winter-Fair Rotterdam Ahoy

Kom gezellig naar de Winter-Fair in Rotterdam Ahoy van 14 t/m 18 december. De Winter-Fair is voor iedereen een leuk evenement. Van jong tot oud en van man tot vrouw. Er is genoeg te beleven voor een brede doelgroep. Voor de allerjongsten zijn er ook leuke activiteiten. Zo staat er een draaimolen en komt de kerstman op bezoek.

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst vier keer 2 toegangskaarten voor een dag naar keuze weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we 4 winnaars kiezen die de twee toegangskaarten winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot vrijdag 9 december 2022.


Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Winter-Fair Ahoy Rotterdam. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.