Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar prijsvragen Win 2 toegangskaarten voor Country & Christmas Fair (vlakbij Utrecht)

Win 2 toegangskaarten voor Country & Christmas Fair (vlakbij Utrecht)

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 13 november 2019 kon je deelnemen aan de Country & Christmas Fair prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 toegangskaarten voor Country & Christmas Fair winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • An van Loon, Vleuten
  • Elaine Ouwehand, Katwijk
  • Joop & Roelie Kievits, Hank
  • Sophia van Miltenburg, Vleuten
  • berdien brijder, KAMPEN
  • esther bos, amersfoort
  • jeanet delfgaauw, Nieuwegein
  • jeanieke poele, papendrecht
  • rita de leeuw, EDAM

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit prachtige winters evenement, moet je drie vragen beantwoorden.

De Country & Christmas Fair is in 22 jaar tijd uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Naast het neerzetten van een sfeervolle ambiance, is het voor de organisatie iedere editie weer van groot belang om haar bezoekers een rijk aanbod aan stands te bieden. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!

Country & Christmas Fair 2019 in Utrecht

Country & Christmas Fair: een sprookjesachtige kerstbeleving in hartje Nederland

Van di 19 t/m zo 24 november 2019 bij Kasteel de Haar in Haarzuilens (vlak bijUtrecht), als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken, draait de spetterende licht en watershow op volle toeren en zijn de stands tot liefst 22:00 uur geopend om op uw gemak langs te kuieren.

Kortom, de Country & Christmas Fair is het event in het midden van Nederland om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen, graag tot ziens!

Wat u kunt verwachten van de grootste kerstmarkt van de Benelux?

Naast heerlijk kerstshoppen geniet u ook van prachtig kerstvermaak. Van Carol Singers tot spectaculaire watershows zijn aanwezig om uw dag compleet te maken. Om op te warmen en lekker te smikkelen is er ook een gemêleerd aanbod aan food en drinks stands.

Muziek tijdens Country Christmas Fair 2018

Wat kun je winnen?

Wij geven totaal 18 kaartjes weg (9 x 2) gratis toegangskaarten onder alle inzendingen! Winnaars krijgen de twee toegangskaarten thuis gestuurd. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 13 november 2019.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Country & Christmas Fair. Bezoek de officiƫle website voor uitgebreide bezoekersinformatie.