Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar prijsvragen Maak kans op 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle!

Maak kans op 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 17 december 2019 kon je deelnemen aan de Nederlands IJsbeelden festival in Zwolle prijsvraag. 212 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie 2 vrijkaarten voor het Nederlands IJsbeelden festival! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • A. Kolbach, Gameren
  • B. Oostrom, Zeist
  • I. de Vries, Lemmer
  • J. van der Meer, Arnhem
  • M. Konijnendijk, Epe
  • S. de Ridder, Almere
  • J. van Vliet, De Lier
  • M. Roalddahlschool, Sliedrecht

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit evenement, moet je de onderstaande drie vragen beantwoorden.

Het Nederlands IJsbeelden Festival pakt dit jaar mooier en grootser uit dan ooit. Van zaterdag 14 december 2019 tot en met zondag 1 maart 2020 strijkt de adembenemende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw neer bij de IJsselhallen in Zwolle.

Ijzebeelden festival 2018

Thema R-IJS DOOR DE TIJD

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “R-IJS DOOR DE TIJD” in een magische wereld van  ijs- en sneeuwsculpturen tot wel 6 meter hoog.

Bij binnenkomst sta je oog in oog met een dilophosaurus. Loop snel verder om een dappere raptor te zien die zijn prooi probeert te beschermen tegen de almachtige T-Rex. Rust even uit bij de planten-eter Stegosaurus die haar baby uit het ei ziet komen.
Maak even later kennis met de eerste mens ‘Lucy’. De ontdekking van haar botten was een van de grootste vondsten in de studie naar onze menselijke voorouders.
Na een goed gesprek met Lucy loop je tegen een enorme mammoet aan die langzaam wegzakt in een teerput. Sabeltand tijgers komen via de rotsen naar beneden om hun slag te slaan. Vergeet niet de prachtig versierde grot te bezoeken, waar een familie Neanderthalers huist

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst acht keer 2 toegangskaarten weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we zeven winnaars kiezen die twee toegangskaarten thuis gestuurd krijgen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot dinsdag 17 december 2019.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Nederlands IJsbeelden festival Zwolle. Bezoek de officiƫle website voor uitgebreide bezoekersinformatie.