Terug naar prijsvragen

Magisch Zoetermeer

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 19 december 2018 kon je deelnemen aan de Magisch Zoetermeer prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je Één combinatiepakket: 1 uur schaatsen en een attractie naar keuze winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op één combinatiepakket (1 uur schaatsen en een attractie naar keuze) voor dit winters evenement, moet je de onderstaande twee vragen beantwoorden.

Magisch Zoetermeer
Vanaf 27 december 2018 staat de Zoetermeerse markt 4 dagen lang in het teken van een gezellig dorp waar het nostalgisch verleden en heden worden vermengd. Met o.a. een kinder wintertrein, een prachtige nostalgische draaimolen, een zweefmolen, een reuzenrad, diverse gezellige theatershows, een betoverend horeca plein met de nodige winterse versnaperingen en een dagelijks muzikaal podium programma.

Schaatsbaan en voorstellingen
Met het Magische Dorp sluit het evenement deze maand vol bijzondere en magische momenten in stijl af. Kom jij straks schaatsen op onze schaatsbaan of maak jij een rondje in het reuzenrad? Voor jong en oud zijn er nostalgische spelletjes en bijzonder entertainment. Neem plaats in het theater en geniet van betoverende voorstellingen over Anastasia, de jongste dochter van de Russische Tsaar Nicolaas II, Ebenezer Scrooge en Anna en Elsa (Frozen). Bij de verschillende foodtrucks geniet je van de lekkerste poffertjes, verse frites en meer.

Wat kun je winnen?

Wij geven in totaal 10 combinatiepakket weg (1 uur schaatsen & attractie naar keuze) onder alle inzendingen! Winnaars krijgen de combinatiepakket thuis gestuurd. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 19 december 2018.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Magisch Zoetermeer. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.