Maak kans op het "Magisch Vrijthof pakket" voor Magisch Maastricht op het Vrijthof

De prachtige stad Maastricht zal dit jaar ook weer magisch stralen tijdens de december maand. Het Vrijthof met haar historisch decor en monumentaal karakter fungeert als middelpunt voor dit kerstevenement. Magisch Maastricht op het Vrijthof is met meest authentieke, gezelligste en mooiste kerstevenement van Nederland en de Euregio..

Optredens & workshopplekken

Snuffel rond bij de leuke kraampjes, in de veelzijdige shops en op de sfeervolle kerstmarkt. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows en stel je ideale kerstmenu samen met behulp van profs. Meer dan driehonderd stands bieden alles wat je nodig hebt om dit jaar op elk gebied te schitteren tijdens de feestdagen.

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op het gratis "Magisch vrijthof paket" (t.w.v. € 15,00 per pakket) voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

We mogen maar liefst 8 keer dit pakket weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we acht winnaars kiezen die dit pakket winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 6 december 2017.


Inhoud "Magisch Vrijthof pakket"

  • Entree overdekte schaatsbaan
  • Huur ijshockeyschaatsen
  • 2 x consumptiebon WinterCafé of Winterlounge
  • 1 x rit Reuzenrad

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstmarkt Magisch Maastricht op het Vrijthof. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Maak kans op 2 vrijkaarten!

Hoe hoog is het reuzenrad?

Wanneer is de officiële intocht van de Kerstman?

Wat vind je het leukste aan kerstmis?