Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar prijsvragen Maak kans op 2 vrijkaarten voor Kerstminiaturen in MergelRijk!

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Kerstminiaturen in MergelRijk!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 18 december 2019 kon je deelnemen aan de Kerstminiaturen in MergelRijk prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Kerstminiaturen in MergelRijk winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Annie Kemna, Hertmerdwarsweg 21 Hertme
  • Elena Verhagen, Zuidland
  • Geert Kuiper, Wapserveen
  • Hana Buresova, Leeuwarden
  • Jesse van der donk, Arnhem
  • Joannes van der donk, Arnhem
  • Maya Troost, Maartensdijk
  • Petra Dupont, Ruddervoorde
  • Yvonne Prins, Veldhoven

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit evenement, moet je de onderstaande twee vragen beantwoorden.

Kerstminiaturen in MergelRijk

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel. 

Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in de unieke brasserie terecht voor een hapje en een drankje.


Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst negen keer 2 toegangskaarten weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we negen winnaars kiezen die twee toegangskaarten thuis gestuurd krijgen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot woensdag 18 december 2019.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg. Bezoek de officiƫle website voor uitgebreide bezoekersinformatie.