Terug naar prijsvragen

Maak kans op 2 vrijkaarten voor Kerstminiaturen in MergelRijk!

Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit evenement, moet je de onderstaande twee vragen beantwoorden.

In de grot van MergelRijk zijn er dit jaar nóg meer kerstminiaturen te bewonderen. U komt ogen tekort bij het zien van de vele details, honderden huisjes, bewegende attracties, duizenden figuranten en kerstbomen. De sfeervol verlichte grot met haar bijzondere kerstbeleving en prachtige beelden van mergel vertelt u ook nog alle interessante verhalen over grotten en mergel. Iedereen mag zelf (gratis) een eigen mergel-souvenir maken in het grottenatelier. In een unieke film tekent de zandtovenaar, bekend van TV, het kerstverhaal. Ook voor kinderen is er veel te zien en te doen aan de hand van een spannende speurtocht. En tenslotte kunt u in de unieke brasserie terecht voor een hapje en een drankje.

Wat kun je winnen?

We mogen maar liefst tien keer 2 toegangskaarten weggeven, dus onder alle inzendingen kunnen we tien winnaars kiezen die twee toegangskaarten thuis gestuurd krijgen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot zondag 25 november 2018.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstminiaturen in MergelRijk Valkenburg. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Maak kans op 2 vrijkaarten!

Hoe warm is het in MergelRijk?

Wat mag iedereen zelf (gratis) maken in het grottenatelier?