Terug naar prijsvragen Win een gratis overnachting voor twee personen in Düsseldorf!

Win een gratis overnachting voor twee personen in Düsseldorf!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 28 oktober 2019 kon je deelnemen aan de Kerstmarkt Düsseldorf prijsvraag. 185 deelnemers hebben meegedaan aan de winactie Gratis hotelovernachting vlakbij kerstmark Düsseldorf! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.


  • M. Van duin, Haarlem

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijs!


Om kans te maken op een hotelovernachting voor twee personen vlakbij de kerstmarkt in Düsseldorf, moet je de onderstaande twee vragen beantwoorden.

De kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz vinden wij de mooiste van heel Dusseldorf.
De kerstmarkt op de Heinrich Heine Platz vinden wij de mooiste van heel Düsseldorf.

Düsseldorf verandert in een kerstwalhalla

Santa Claus Is Coming to Town! Half november verandert Düsseldorf in een kerstwalhalla: kerstkramen worden opgebouwd, de verlichting wordt opgehangen, het reuzenrad wordt opgebouwd en de stad maakt zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Hier vind je gegarandeerd een uniek kerstcadeautje voor elk familielid!

Alle markten bevinden zich in ‘Altstadt’, het oude centrum van Düsseldorf. Gedurende de weken van de kerstmarkten bruist de stad van de stromen met mensen die langs de kraampjes struinen. Als je een goed hotel wilt hebben moet je optijd boeken, want de meeste hotels zitten snel vol!


Wat kun je winnen?

Wij geven een hotelovernachting voor twee personen in het Lindner Hotel Düsseldorf weg onder alle inzendingen! De winnaar wordt in contact gebracht met Hotelspecials.nl. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot maandag 28 oktober 2019.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstmarkt Düsseldorf. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Foto’s