Terug naar prijsvragen

Maak kans op een schaatsarrangement voor Ice*Amsterdam

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 13 december 2018 kon je deelnemen aan de Ice*Amsterdam prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je Ice*Amsterdam schaatsarrangement winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Amy Munske, Almere
  • dennis kerlen, zwaag

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op een schaatsarrangement, moet je de onderstaande vier vragen beantwoorden.

Winterweer of geen winterweer, dit jaar wordt het Museumplein in Amsterdam weer omgetoverd tot een winterse ijsbeleving. Ice*Amsterdam keert als gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad terug op zijn vertrouwde locatie. Van 17 november 2018 tot en met 3 februari 2019 glijdt, schuifelt èn glibbert jong en oud over de knusse ijsbeleving.

Ice Amsterdam 2018

Ice*Amsterdam is dé ontmoetingsplek waar je samen met je vrienden en familie geniet van een warme mok chocolademelk, de mooiste winterse foto’s maakt met het Rijksmuseum op de achtergrond en onder de replica van de Magere Brug door kunt schaatsen. Jong en oud beleven een warme sfeer en de gezelligheid met elkaar onder het genot van een adembenemend aanzicht op het Museumplein.

Voor lokale Amsterdammers is er dit jaar veel te doen op en rondom de ijsbaan. Door een combinatie van schaatslessen, activiteiten en Amsterdamse gezelligheid genieten lokale Amsterdammers van een uitgebreide programmering. De betrokkenheid van de omgeving staat hierbij centraal en wordt gerealiseerd door het organiseren van o.a. schoolschaatsen, de opzet van speciale evenementen en de verlichting en decoraties van Social Sculptures rondom de ijsbaan.

Wat kun je winnen?

Wij geven twee keer het complete Ice*Amsterdam schaatsarrangement voor twee personen weg (t.w.v. € 31,-):

  • 2 x entree
  • 2 x schaatshuur
  • 2 x warme chocomel + slagroom

Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot donderdag 13 december 2018.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Ice*Amsterdam. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.