Terug naar prijsvragen

Maak kans op een schaatsarrangement voor Ice*Amsterdam

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 28 december 2017 kon je deelnemen aan de Ice*Amsterdam prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je Ice*Amsterdam schaatsarrangement winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Janneke Outmans,
  • jessica de waal,

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Winterweer of geen winterweer, toch ligt er dit jaar ligt opnieuw ijs in AmsterdamIce*Amsterdam keert als gezelligste schaatsbaan van de hoofdstad terug op zijn vertrouwde locatie. Van 18 november 2017 t/m 4 februari 2018 glijdt, schuifelt èn glibbert jong en oud over de knusse ijsbeleving.

Wil jij de mooiste ijsbeleving van Nederland ervaren?

Op basis van de voorgaande jaren verwachten wij een diversiteit aan bezoekers te mogen ontvangen. Zo zijn nationale en internationale gasten, van getraind schaatser tot ijsdebutant, samen met Amsterdammers op de baan te vinden. De perfecte mix voor een prachtig, winters tafereel. Onze gasten beleven sportieve glorie op en rondom de ijsbaan onder het genot van het adembenemende aanzicht van het Museumplein.

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op het complete Ice*Amsterdam schaatsarrangement (t.w.v. € 31,00) moet je de onderstaande vraag kunnen beantwoorden voor dit evenement, moet je het onderstaande formulier invullen.

We mogen maar liefst 2 keer dit pakket weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we twee winnaars kiezen die dit pakket winnen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot donderdag 28 december 2017.


Ice*Amsterdam schaatsarrangement

  • 2 x entree
  • 2 x schaatshuur
  • 2 x warme chocomel + slagroom

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Ice*Amsterdam. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.