Terug naar prijsvragen

Win een gratis bezoek kerstmarkt Düsseldorf inclusief retourvervoer!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 15 december 2018 kon je deelnemen aan de Kerstmarkt Düsseldorf prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je Gratis bezoek kerstmark Düsseldorf inclusief retourvervoer winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Ontvang gratis kaarten t.w.v. € 22,95 voor een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf inclusief bus retourvervoer op zaterdag 15 december 2018. In samenwerking met TravelBerry mogen wij maar liefst 35 keer een retourvervoer naar de kerstmarkt Düsseldorf weggeven.

Wees snel want op=op! Na aanmelden en goedkeuring door TravelBerry is jouw plek gegarendeerd. Deelname aan deze actie is gratis en kan t/m vrijdag 14 december 2018.


Ontvang jouw gratis kaarten

De gratis kaarten ontvang je door onderstaande drie stappen uit te voeren op de actiepagina van TravelBerry:

  1. Aanmelden op TravelBerry
  2. Volg & deel TravelBerry op Facebook en Instagram
  3. Direct reserveren met code

Aanmelden gratis kaarten


Düsseldorf verandert in een kerstwalhalla

Santa Claus Is Coming to Town! Half november verandert Düsseldorf in een kerstwalhalla: kerstkramen worden opgebouwd, de verlichting wordt opgehangen, het reuzenrad wordt opgebouwd en de stad maakt zich klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Hier vind je gegarandeerd een uniek kerstcadeautje voor elk familielid! TravelBerry brengt je veilig heen en weer naar de kerstmarkt Dusseldorf per luxe touringcar.

Twee vrouwen kijken vol verwachting in een winkeletalage.

Programma Kerstmarkt Düsseldorf

Je vertrekt ‘s ochtends tussen 7:00 uur en 09:00 uur en de terugkomst is tussen 22:00 en 00:00 (afhankelijk van je opstapplaats). Rond 11:00 uur kom je aan op de Kerstmarkt Düsseldorf. Vanaf die tijd heb je de hele dag om rond te lopen en te genieten van de kerstmarkt. Rond 19:00 zal de touringcar weer richting Nederland vertrekken.

Top 10 kerstmarkten in Duitsland De leukste en meest bezochte Duitse kerstmarkten op een rij gezet.

Vertrektijden


Voorberhouden aan wijzigingen.

Aanmelden gratis kaarten

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Kerstmarkt Düsseldorf. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Foto’s