Terug naar prijsvragen

Win 2 toegangskaarten voor Digitaal IJsbeelden museum Brugge

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 9 december 2018 kon je deelnemen aan de Digitaal IJsbeelden museum Brugge prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor IJsbeelden museum Brugge winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Lian van der Tol, Bergen op Zoom
  • linda schrauwen, breda
  • marcel kruysifix, etten leur

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Om kans te maken op 2 vrijkaartjes voor dit prachtige winters evenement, moet je de onderstaande twee vragen beantwoorden.

Het 1e Digitaal IJsmuseum in de wereld
Net als zonlicht op water, is niks méér magisch, dan videoprojectie op kristalhelder ijs. De schittering van licht reist door het kristal van ijs, in een onwerkelijke en betoverende glans, en creëert een spectaculaire Glowshow.

Ijskoude productie
100 videoprojecties verlichten het panorama van 60 ijssculpturen, op een hoogte van minstens 4 meter, voor het plezier van alle bezoekers. Een magische show ondersteund door 3D-projecties, waardoor het visueel spectrum effect van het blote oog, wordt verhoogd tot een niveau dat nog nooit eerder is bereikt. Kom en ontdek deze grandioze, ijskoude productie, exclusief in het eerste Digitaal  Ijsmuseum ter wereld.

Ijsbeelden festival

Tentoonstelling
Deze tijdelijke tentoonstelling wacht op u in een thermisch gebouw, hermetisch geïsoleerd, op meer dan 1000 m² of 6000 m³ bij -6°C. Niet minder dan 3000 blokken ijs, nodig voor de bouw van het IJspaleis, reflecteren de magie van ijs en licht, over een LED wall van 523 m². 500 ton ijs, transparant of ondoorzichtig, wordt lokaal geproduceerd. Zonnepanelen worden gebruikt voor de koeling van het IJspaleis.

Wat kun je winnen?

Wij geven totaal 6 kaartjes weg (3 x 2) gratis toegangskaarten onder alle inzendingen! Winnaars krijgen de twee toegangskaarten thuis gestuurd. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot zondag 9 december 2018.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Digitaal IJsbeelden museum Brugge (IJssculptuur). Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.