We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. Meer informatie

Win 2 toegangskaarten voor Allerhande Kerstfestival 2017!

De uiterste inzenddatum van deze prijsvraag is verlopen.

De winnaars zijn bekend!

Tot 4 december 2017 kon je deelnemen aan de Allerhande Kerstfestival prijsvraag. Door mee te doen aan onze prijsvraag kon je 2 vrijkaarten voor Allerhande Kerstfestiva winnen! Heb jij meegedaan en ben je benieuwd of je gewonnen hebt? Kijk dan snel of jouw naam in de lijst hieronder staat.

  • Brenda Van Krieken, Alkmaar
  • lisanne stark, uitgeest

Alle winnaars hebben inmiddels een e-mail van ons ontvangen. Kerstmarkten.net wenst jullie veel plezier met de gewonnen prijzen!


Het Allerhande Kerstfestival wordt een uitje voor jong en oud, waar je helemaal in de kerststemming kunt komen en inspiratie kunt opdoen voor het kerstdiner. Je loopt er als het ware door het menu - van borrel tot dessert.

Kerstinspiratie- en trends komen samen

Albert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival; het Allerhande Kerstfestival. Tijdens dit grote evenement inspireert Albert Heijn heel Nederland met de lekkerste recepten, trends en producten voor een heerlijke Kerst. Een evenement in de stijl van de populaire foodfestivals, met de sfeer van een kerstmarkt. Proeven, eten en drinken staan centraal en met hulp van experts ga je zelf aan de slag tijdens speciale workshops. Het Allerhande Kerstfestival biedt plaats aan 40.000 bezoekers en vindt plaats op 8, 9 en 10 december in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Wat moet je er voor doen?

Om kans te maken op 2 toeganskaarten voor dit evenement, moet je twee vragen beantwoorden.

We mogen maar liefst twee keer 2 toeganskaarten weggeven dus onder alle inzendingen kunnen we twee winnaars kiezen die de twee toeganskaarten thuis gestuurd krijgen. Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot maandag 4 december 2017.

Meer weten?

Proef de sfeer en laat je inspireren op onze detailpagina van Allerhande Kerstfestival. Bezoek de officiële website voor uitgebreide bezoekersinformatie.

Foto’s