Informatie over het coronavirus voor bezoekers

Vanaf 15 december 2020 tot en met in ieder geval 19 januari 2021 gaat Nederland in lockdown. Hierdoor zijn alle evenementen afgelast. Ook in Duitsland en België zijn alle evenementen gesloten als gevolg van de aangescherpte maatregelen.
Wij kijken uit naar volgend jaar en hopen dat het kerstseizoen dan weer volledig door kan gaan. Desalniettemin wensen wij in deze rare tijden iedereen goede kerstdagen en een gelukkig en gezond 2021!

Corona heeft dit jaar al veel veranderd en ook de kersttijd zal er anders uit gaan zien. De evenementen en kerstmarkten overal ter wereld zullen dus anders worden. Bij het coronavirus horen de nodige regels en die zijn in elk land anders.

Nederland Duitsland België


Welke evenementen gaan (niet) door? Op deze pagina proberen wij je zo goed mogelijk op de hoogte houden.

 


Coronamaatregelen Nederland

De maatregelen in Nederland verschillen per veiligheidsregio en kunnen van de ene dag op de andere dag veranderen. Bij een lokale uitbraak kunnen er tijdelijk opnieuw lokale beperkende maatregelen worden ingesteld. Check daarom altijd zelf vooraf de situatie ter plekke in Nederland, bij voorkeur op de website van de lokale autoriteiten. Volg altijd de Nederlandse of Belgische en de lokale coronaregels op.

Evenementen in Nederland

Goed voorbereid op reis

Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen in Nederland reist en bekijk voor je vertrekt de meest actuele informatie over openingstijden.

Reiswijzer en coronamaatregelen (NL)
Reiswijzer en coronamaatregelen (BE)

 


Coronamaatregelen Duitsland

De maatregelen in Duitsland verschillen per deelstaat en kunnen van de ene dag op de andere dag veranderen. Bij een lokale uitbraak kunnen er tijdelijk opnieuw lokale beperkende maatregelen worden ingesteld. Check daarom altijd zelf vooraf de situatie ter plekke in Duitsland, bij voorkeur op de website van de lokale autoriteiten. Volg altijd de Nederlandse of Belgische en de lokale coronaregels op.

Evenementen in Duitsland

Goed voorbereid op reis

Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen in Duitsland reist en bekijk voor je vertrekt de meest actuele informatie over openingstijden.

Reiswijzer en coronamaatregelen (NL)
Reiswijzer en coronamaatregelen (BE)

 


Coronamaatregelen België

De maatregelen in België verschillen per gemeente en kunnen van de ene dag op de andere dag veranderen. Bij een lokale uitbraak kunnen er tijdelijk opnieuw lokale beperkende maatregelen worden ingesteld. Check daarom altijd zelf vooraf de situatie ter plekke in België, bij voorkeur op de website van de lokale autoriteiten. Volg altijd de Nederlandse of Belgische en de lokale coronaregels op.

Evenementen in België

Goed voorbereid op reis

Neem altijd de noodzakelijke maatregelen wanneer je van- en naar evenementen in België reist en bekijk voor je vertrekt de meest actuele informatie over openingstijden.

Reiswijzer en coronamaatregelen (NL)
Reiswijzer en coronamaatregelen (BE)


Veel gestelde vragen

Heb je vragen over een bepaald element op de website? De zelfhulpsectie geeft antwoorden op veel gestelde vragen en onderwerpen, waaronder evenementen, prijsvragen en accounts.

Veel gestelde vragen