Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Kerstmarkt warme witte winter weken

Kerstmarkt warme witte winter weken

Let op! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk vergelijkbare evenementen in de regio.

Van donderdag 21 november tot en met maandag 23 december is het een drukte van jewelste in Soest. Massa’s mensen zijn op weg naar de Warme Witte Winter Weken, hét grote familie-winter-evenement dat plaatsvindt aan de Dorresteinweg 72b. Het enorme terrein van ’t Vaarderhoogt is uitgeruimd om plaats te maken voor een prachtig, nostalgisch winkeldorp in Anton Pieck stijl. Compleet met plein, kerk, fontein, molen en rijen bontgekleurde winkeltjes.

In de winkeltjes wordt een grote variatie aan allerhande koopwaar aangeboden. Wie vaker dan één keer langskomt treft steeds weer een compleet nieuw dorp, want om de 3 à 4 dagen zijn er steeds nieuwe winkeliers.

Rondstruinen in zo’n sprookjesdorp en hier en daar een koopje meepakken is op zich al erg leuk, maar er is nog héél veel meer te zien en te beleven bij de Warme witte Winter Weken. Henk de houthakker bijvoorbeeld, een zeer vriendelijke reus waar kinderen boven het korfvuur zelf broodjes mogen bakken. In de knutselhut van Henk kunnen zij zich lekker creatief uitleven.  Er zijn op verschillende dagen nog meer plekken waar kinderen lekker bezig kunnen zijn met schilderen, knippen, plakken, rijgen en zelfs kaarsen maken.

Eén van de grote trekpleisters is de levende kerststal. Al tientallenjaren achtereen uitgeroepen tot de mooiste van Midden-Nederland. Het bouwwerk is van zichzelf al prachtig en de levende dieren er in werken als een magneet op jong en oud. Met name het kleine knuffelvee. Kinderen mogen de beestjes vasthouden en aaien, onder het toeziend oog van stalmeester Roel en zijn assistenten.

Het Smulplein is het meest feestelijke en gezellige plein in de regio. Vol met winkeltjes die lekkerste winterse versnaperingen verkopen; oliebollen, broodjes warme worst, poffertjes, bijzondere snacks, koffie, thee, soep en natuurlijk warme gluhwijn.
Op het Smulplein is ook het theaterpodium waarop artiesten, koren en bands optreden. Op www.warmewittewinterweken.nl staat een agenda met de vermelding van alle artiesten.

De vrijdagavonden zijn bijzonder sprookjesachtig. Van 17.00 tot 19.00 uur zijn er stamppottenbuffetten (kijk op de website of er nog plek is) Eten zoveel u lust met live muziek er bij. Direct daaropvolgend zij er de feeërieke lichtjesavonden waarbij het hele dorp prachtig is verlicht. Op het Smulplein zijn er tot 21.00 uur optredens en blijven de eettentjes tot uw dienst.

KERSTSHOW
Naast het dorp vindt u in de overdekte kassen van ’t Vaarderhoogt een zeer uitgebreide fonkelende kerstshow, boordevol prachtige decors en duizenden kerstartikelen om thuis uw kerst mee in te richten en op te fleuren. Ook binnen is het restaurant voor als u even rustig wilt zitten of juist wat uitgebreider wilt eten.

De Warme Witte Winter Weken is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Op vrijdag tot 21.00 uur. Alle info is te vinden op www.warmewittewinterweken.nl


Openingsdagen

do 21 november t/m ma 23 december 2019

Openingstijden

Vandaag gesloten

Prijzen

Toegang tot dit evenement is gratis.

Bekijk alle data en prijzenVervoer naar Soest

Soest ligt op ongeveer 18 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 30 minuten over om Soest te bereiken. Ga je binnenkort naar Kerstmarkt warme witte winter weken? Bekijk de weersverwachting voor de komende 7 dagen.

Bekijk adres & route


Bezoek ook vergelijkbare evenementen in de buurt van Soest

Bekijk het overzicht van vergelijkbare evenementen in een omtrek van 25 KM van Soest.

Lees verder
23
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Blog

Blog bordevol inspiratie met sfeerverslagen en uitstapjes

Wij hebben de leukste blog artikelen over de laatste trends, sfeerverslagen en weetjes voor je op een rij gezet.

Ticketveiling.nl

Bied mee op de leukste en goedkoopste dagjes uit!

Zin in een weekendje shoppen in Duitsland? Met z'n tweeën kerstshoppen in Londen of naar het romantische Parijs tijdens de kerst!

Claim je korting
bieden v.a.
1.00
Informatie

Geschiedenis, tradities en praktische informatie

Hier vind je verschillende interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie.

HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt warme witte winter weken

Samen met HotelSpecials hebben we de beste hoteldeals van dit moment in de buurt van Soest voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels

Kenmerken

  • 50+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Gratis parkeren
  • Kindvriendelijk
  • Levende kerststal
  • Live muziek
  • Rolstoel geschikt
  • Romantisch

evenementen in de buurt