Kerstmarkt Midden Nederland

0 reviews Schrijf een review

INSCHRIJVING KERSTMARKT NU GEOPEND!

Wil jij een mooi Kerst huisje tijdens de grootste en gezelligste Kerstmarkt van Midden-Nederland huren ben jij hier aan juiste adres. Wij hebben 2 weken lang van woensdag tot zondag de leukste Kerstmarkt in het centrum van Zeist. Met in het hart onze overdekte ijsbaan van 500 m2 is succes verzekerd.

De bezoekers aantallen van afgelopen jaar 2017 logen er niet om met een overvol centrum, waarbij grote getallen publiek de leukste Kerstmarkt van Midden Nederland feiloos wisten te vinden… Met diverse extra events om de Kerstmarkt garanderen wij nog meer bezoekers aantallen zoals een verlichte truck parade, Santa Run, Glazen Huis, Huis van de Kerstman, enz enz. Verder zullen er diverse koren en acteurs rondlopen voor het ultieme Kerstgevoel!

De kramen worden verhuurd inclusief stroom en verlichting en zijn enkel te huren per week of tegen een voordeliger tarief voor 2 weken. U wordt de gehele Kerstmarkt begeleid door onze mensen van Winter Wonderland en koffie/thee/water is geheel gratis voor Kerstmarkt medewerkers in onze Winter Wunderbar. Verder kunt u een auto geheel gratis parkeren in onderliggende parkeer garage.

De openingsdagen Woensdag 12 december tot zondag 16 december en woensdag 19 december tot zondag 23 december. Van woensdag tot vrijdag van 15:00 – 21:00 en zaterdag van 12:00 – 21:00 en zondag 12:00 – 18:00. De opbouwdagen zijn maandag 10 en maandag 17 december eventueel kunt u vrijblijvend op de dinsdagen open gaan van 15:00 – 21:00 (eigen keuze)

Team Winter Wonderland heeft er erg veel zin in, Tot snel!


Met de auto naar Zeist

Zeist ligt op ongeveer 13 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 15 minuten over om Zeist te bereiken.

Lees verder
1
Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Midden Nederland

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Zeist voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Kenmerken

  • 25+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Gratis internet
  • Gratis parkeren
  • Kerstman
  • Live muziek
  • OV toegankelijk
  • Schaatsbaan

Locatie Belcour

evenementen in de buurt