Kunst- en Kerstmarkt Gummaruskerk

Let op! Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk vergelijkbare evenementen in de regio.

Lions Club Steenbergen e.o. organiseert wederom, na het overweldigend succes van voorgaande jaren, een Kunst- & Kerstmarkt in de Gummaruskerk te Steenbergen op 16 december aanstaande tussen 11:00 en 17:00 uur ten bate van het Lions Wensboomproject*.

Naast de sfeervol ingerichte kerk, vol met kraampjes en werken van bekende kunstenaars, zullen er ook muziek- en dansoptredens plaatsvinden van het Gummaruskoor, Hans Zaat, Sjappoo dansgroep van Monique de Groot, Slagwerkschool Brok & Spelenderwijs, het Klein Orkest van Harmonievereniging De Volharding, Flip de Nijs & Mario von Bannisseht, en Dansschool Myra Ceti.

Eten en drinken

Onze Lionessen verzorgen wederom de catering middels het aanbieden van koude en warme dranken samen met over(n)heerlijk gebak.

Goede doel

De totale opbrengst van de Kerstmarkt komt ten goede aan wensen die dit seizoen in de inmiddels traditionele wensbomen worden gehangen.  

De wensbomen zullen ook dit jaar weer na 5 december worden opgezet in alle bibliotheken en het Gemeentehuis van Steenbergen. Een wensboom zal natuurlijk ook niet ontbreken op de Kerstmarkt van 16 december.

Iedereen die naar zijn of haar mening een goed doel weet dat steun en aanmoediging verdient, kan een wens in een van de wensbomen hangen. Dat kan ten behoeve van een persoon of een groep personen zijn. De Lions Club probeert zoveel mogelijk wensen te honoreren. De goede doelen blijven op deze manier dicht bij huis.

*Een greep uit reeds gerealiseerde wensen zijn o.a.: Verzorging van ontspanningsmiddagen bij de verzorgingstehuizen Lindenburgh Steenbergen en de Nieuwe Haven te Dinteloord, schenking van een sta-op-stoel, schenking van een printer/copier aan een peuterspeelzaal, een Duo fiets voor SDW, een hulphond voor hulpbehoevende, een polsstok voor de jeugd van een atletiek vereniging, draadloze microfoon voor verstandelijke gehandicapten enz.

Tevens vraagt de Lions Club dit jaar extra aandacht voor haar “Fight for Sight” vreemd en/of oud geld actie. Veel Nederlanders bewaren ergens in huis vreemd en/of oud geld, ondanks dat het weinig of geen waarde (meer) heeft. De Lions Club Steenbergen e.o. beheert hiervoor een verzamelzuil die tijdens de Kunst- en Kerstmarkt in de Gummaruskerk zal worden geplaatst. De opbrengst komt geheel ten goede aan het uitvoeren van staaroperaties in derde wereld landen. Zie ook www.vreemdenoudgeld.nl.

U mag hier ook uw Douwe Egberts punten inleveren! Voor elke 600 punten verzorgt de Lions club samen met DE een pak koffie voor de Voedselbank.

Mogen wij u allen met uw familie, naasten en vrienden van harte welkom heten op 16 december aanstaande tussen 11:00 en 17:00 uur op onze Kerstmarkt in de grote Gummaruskerk van Steenbergen? Wij verheugen ons op uw komst.


Met de auto naar Steenbergen (NB)

Steenbergen (NB) ligt op ongeveer 98 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 1 uur en 15 minuten over om Steenbergen (NB) te bereiken.


Stedentrip Steenbergen (NB)

Steenbergen (NB) is de moeite waard is voor een stedentrip; boek makkelijk en snel een hotelovernachting. Bekijk hotels in de buurt van Steenbergen (NB).

Bij welke hotelaanbieder ben je het voordeligst uit?

Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders en vergelijk hotelprijzen.


Bezoek ook vergelijkbare evenementen in de buurt van Steenbergen (NB)

Bekijk het overzicht van vergelijkbare evenementen in een omtrek van 25 KM van Steenbergen (NB)

Lees minder
6
Informatie

Geschiedenis, tradities en praktische informatie

Hier vind je verschillende interessante artikelen over kerstmarkten, kerstwinkels en praktische informatie.

Blog

Blog bordevol inspiratie met sfeerverslagen en uitstapjes

Wij hebben de leukste blog artikelen over de laatste trends, sfeerverslagen en weetjes voor je op een rij gezet.

Versgarantie 7 dagen

Handgemaakte kerststukken en kerstboeketten

Het assortiment van BoeketCadeau.nl bestaat uit luxe en royale kerststukken en sierlijk eenvoudig kerstboeketten.

Bestel kerstboeket
met versgarantie v.a.
16.95
Winter Efteling

Beleef een sprookjesachtige kerst

 • € 2,00 online korting! € 38,00
 • Eén betoverend bezoek aan het park
 • Geldig t/m 31 januari 2019
 • Ontvang je tickets per e-mail
 • Kinderen t/m 3 jaar gratis
Bestel tickets
dagticket winter efteling
36.00 p.p.
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kunst- en Kerstmarkt Gummaruskerk

Samen met HotelSpecials hebben we de beste hoteldeals van dit moment in de buurt van Steenbergen (NB) voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels

Kenmerken

 • 50+ kramen
 • Ambacht
 • Drinken
 • Eten
 • Gezin
 • Gratis parkeren
 • Kunst & Cultuur
 • Live muziek
 • Rolstoel geschikt

evenementen in de buurt