Kerstmarkt Goes

0 reviews Schrijf een review

Ruim 120 kramen, 25 foodtrucks, meer dan 10.000 bezoekers en de thema's brocante, Dickens en food op vrijdag 7 en zaterdag 8 december in de binnenstad van Goes.

De kerstmarkt in Goes is inmiddels uitgegroeid tot de grootste van Zeeland. Hier vind en beleef je alles dat het kerstgevoel compleet maakt. De kerstmarkt slingert door de mooiste straten en pleinen. Rondom de Grote Kerk en het Weeshuisplein staan tientallen leuke kramen. De Korte Kerkstraat krijgt een kunst- en brocante thema. 

Smullen bij de foodtrucks
De organisatoren van het succesvolle festival ‘De Veste’, doen dit nog eens over in winterse sferen met foodtrucks, live muziek en superleuke activiteiten. Dit wordt een knaller met shoppen, food, music, theater.... in X-mas style.

Terug in de tijd
Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met Kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte Kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het Kerstdiner.


Stedentrip

Goes is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Amadore Stadshotel Goes. Bekijk hieronder de verschillende aanbieders:


Met de auto naar Goes

Goes ligt op ongeveer 6177 kilometer afstand van Ashburn. Met de auto doe je er vanuit Ashburn zo’n over om Goes te bereiken.

Lees minder
1
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Goes

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Goes voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Kenmerken

  • 100+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Foodtruck
  • Gezin
  • Live muziek

Locatie Binnenstad

evenementen in de buurt