Kerstmarkt Chemnitz

0 reviews Schrijf een review

De ruim 230 kraampjes veranderen de stad in het Ertsgebergte in een schitterende kerstwereld,waar een vijf etages hoge kerstpiramide in het rond draait en muziekuitvoeringen op het kerstpodium iedereen in feeststemming brengen. Op de middeleeuwse markt en de kloostermarkt in de Innere Klosterstraße met hun handwerkers en handelaars in middeleeuwse kleding waant u zich in lang vervlogen tijden. In een mystieke sfeer wordt er boven open vuur speenvarken aan het spit bereid en worden er ouderwetse schommels en traditioneel handwerk verkocht. Uniek is het kerststallenlandschap in slot Lichtenstein met 140 kerststallen uit 4 werelddelen en 33 landen. Op een romantische stadhuisrondleiding door torenwachters kunt u Chemnitz in kerstsfeer op een andere manier leren kennen.

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website.


Stedentrip

Chemnitz is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie ACHAT Comfort Chemnitz. Bekijk hieronder de verschillende aanbieders:


Met de auto naar Chemnitz

Chemnitz ligt op ongeveer 6781 kilometer afstand van Ashburn. Met de auto doe je er vanuit Ashburn zo’n over om Chemnitz te bereiken.

Lees minder
1
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Chemnitz

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Chemnitz voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Belangrijk

Winterbanden in Duitsland

Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Meer over winterbanden

Kenmerken

  • 200+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Kindvriendelijk
  • Romantisch

evenementen in de buurt