Kerstmarkt Bochum

0 reviews Schrijf een review

Ga op in de fonkelende Bochumer kerstwereld midden in het centrum op de Dr.-Ruer-Platz. Tot groot plezier van de kinderen gaat de kerstman hier dagelijks de lucht in. Van 17:00 tot 19:00 uur zweeft hij in zijn rendierslee over de kerstmarkt.

Op de middeleeuwse markt krijgt u een idee van het leven in de 15e eeuw. Rondom de Pauluskirche wordt u bij het licht van open vuur en fakkels in ouderwetse kraampjes begroet door handwerkers in historische kleding, komt u goochelaars en grappenmakers tegen en kunt u luisteren naar middeleeuwse zang en muziek. Veel plezier kunt u ook beleven in het kleinste reuzenrad ter wereld, bij het eieren breken, muizenroulette en boogschieten.

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website.


Stedentrip

Bochum is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie ACHAT Premium Dortmund/Bochum. Bekijk hieronder de verschillende aanbieders:


Met de auto naar Bochum

Bochum ligt op ongeveer 6391 kilometer afstand van Ashburn. Met de auto doe je er vanuit Ashburn zo’n over om Bochum te bereiken.

Heb je al een milieusticker?

Bochum valt binnen een Milieuzone (Umweltzonen) waar een Milieusticker (Umweltplakette) verplicht is. Voor slechts € 12,50 inclusief verzendkosten kun je op Milieusticker-Duitsland.nl éénvoudig online een Milieusticker voor Duitsland aanvragen. Let op! Géén milieusticker, een oude rode sticker of rijdt je met een gele sticker in een Umweltzone waar de groene sticker verplicht is? Dan riskeer je een boete van € 80,00.

Lees minder
2
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Bochum

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Bochum voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Verplicht

Met de auto naar Bochum? Vergeet niet de Mileusticker!

Reis je binnen de milieuzone dan is een umweltplakette verplicht. Voorkom een boete van € 80,00!

Meer informatie
gratis verzending
12.50
Belangrijk

Winterbanden in Duitsland

Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Meer over winterbanden

Kenmerken

  • 200+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Kindvriendelijk

Locatie Bochum City

evenementen in de buurt