Kerstmarkt Amberger

0 reviews Schrijf een review

De historische plaats Amberg heeft een gotisch stadhuis en de St. Martinskirche. Beide gebouwen zijn een bezoek meer dan waard. Combineer deze historische bezienswaardigheden met de romantische huizen in de stad en je krijgt vanzelf een decor voor een idyllische kerstmarkt.

Je kunt er naar hartenlust shoppen voor cadeautjes en vindt er ook de mooiste kerstartikelen, zoals kaarsen en beeldjes voor de kerststal. Tijdens of na het winkelen, kun je ook nog eens proeven van allerlei lekkernijen, of genieten van een heerlijk diner in een van de uitstekende restaurants die de stad rijk is.

Meer informatie?

Kijk voor de meest actuele informatie over dit evenement op de website. Je kunt ook een bezoek brengen aan Facebook.


Met de auto naar Amberg

Amberg ligt op ongeveer 699 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 7 uur en 15 minuten over om Amberg te bereiken.


Stedentrip Amberg

Amberg is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Vienna House Easy Amberg. Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders:

Lees minder
1
HotelSpecials.nl

Blijf overnachten vlakbij Kerstmarkt Amberger

Samen met HotelSpecials hebben we aantal hotels in de buurt van Amberg voor je uitgezocht.

Bekijk Hotels
Belangrijk

Winterbanden in Duitsland

Het is in Duitsland verplicht winterbanden, vier seizoenen banden of all season banden te hebben indien er sprake is van winterse omstandigheden.

Meer over winterbanden

Kenmerken

  • 25+ kramen
  • Ambacht
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin

evenementen in de buurt