Kerstbraderie Tijdens Dickens Leusden Festijn Leusden

0 reviews Schrijf een review

Op zaterdag 15 december zal Winkelcentrum Hamershof in Leusden het toneel zijn van de onsterfelijke figuren uit de verhalen van Charles Dickens, de bekendste en meest invloedrijke Engelsche schrijver uit de 19e eeuw; denk aan Scrooge, Uriah Heep, David Copperfield, Oliver Twist en Nicholas Nickleby. Zij nemen u mee in de nostalgische wereld waarin iedereen zich thuis voelt. 

Alles in en om Winkelcentrum Hamershof zal deze dag aangekleed zijn met het Dickens thema; kramen, stands, deelnemers, standhouders, bezoekers en natuurlijk de omgeving!

U vind hier diverse leuke stands met o.a. sieraden, kerstartikelen, wintergerelateerde textiel en sieraden. Hiernaast zijn er verschillende oude ambachten te zien, is er een brocante markt met brocante artikelen en zelfgemaakte artikelen en zijn er diverse etenskraampjes.

Er zullen naast de markt ook talloze andere activiteiten plaatsvinden welke de sfeer alleen maar nog meer ten goede komen. Diverse koren treden op, muziekgezelschappen zijn aanwezig, natuurlijk is er het Kerstverhaal, er zijn nostalgische creatieve activiteiten en diverse acties en er zijn diverse wedstrijdelementen voor de bezoekers.


Met de auto naar Leusden

Leusden ligt op ongeveer 29 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 30 minuten over om Leusden te bereiken.

Lees minder
1
Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Kenmerken

  • Ambacht
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Live muziek

evenementen in de buurt