De Veluwsche Kerstmarkt in Beekbergen met stoomtrein

Op zaterdag 15 december 2018 vindt weer de meest sfeervolle Kerstmarkt plaats bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij VSM in Beekbergen. Het nostalgisch ingerichte Stoomdepot zal die dag omgetoverd zijn tot de gezellige Veluwsche Kerstmarkt.

Te midden van meerdere stoomlocomotieven zullen in de vele verlichte kerstkramen allerlei (kerst)artikelen aangeboden worden. Dé ideale gelegenheid voor de bezoekers om langs de kraampjes te slenteren en creatieve en originele kerstcadeautjes in te slaan. Op het perron verhoogt een Kerst-Matrozenkoor de stemming met gezellige Kerstliedjes. Ook zal de inwendige mens niets tekort komen, dankzij de lekkere seizoensproducten die er aangeboden worden. Daarbij ontbreken de toepasselijke warme chocolademelk, glühwein, stroopwafels en snert natuurlijk ook niet.

De Veluwsche is op stoom!

Wat de Veluwsche Kerstmarkt pas echt bijzonder en uniek maakt is dat bezoekers kunnen meereizen in de trein, die wordt getrokken door een heuse stoomlocomotief. Sissend, fluitend en sfeervol verlicht rijdt de versierde stoomtrein met de kerstmarktbezoekers heen en weer tussen de kerstmarkt en station Loenen. Een onvergetelijke belevenis voor jong en oud. 

Beleving voor de hele familie

Tijdens de kerstmarkt is er voor iedereen wat te beleven. Het terrein is op authentieke wijze aangekleed met kerstbomen en vuurkorven. In een ouderwetse wagon heeft de enige echte kerstman zijn kantoor ingericht. Hij zal de kleintjes daar graag ontvangen. Een prachtig foto-momentje. Verderop in het stoomdepot is speciaal voor de kleintjes een mini-spoorbaan aangelegd, waarop de kinderen mee kunnen rijden. 


Met de auto naar Beekbergen

Beekbergen ligt op ongeveer 76 kilometer afstand van Utrecht. Met de auto doe je er vanuit Utrecht zo’n 1 uur over om Beekbergen te bereiken.


Stedentrip Beekbergen

Beekbergen is dan ook een stad die de moeite waard is voor een stedentrip, boek eenvoudig een goedkope hotelovernachting. Bijvoorbeeld de accomodatie Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn. Bekijk hieronder de verschillende hotelaanbieders:

Lees verder
9
Wehkamp

Kerstdagen in een sfeervol ingericht huis

Kleed je huis extra gezellig aan rond de feestdagen met de perfecte kerstboom, kerstdecoratie en versiering in jouw stijl.

Bol.com

'n Gezellige kerst met de mooiste decoratie

Elk jaar opnieuw genieten we van de bijzondere sfeer van kerst. Bij Bol.com vind je alles voor een piekfijne kerst.

Kenmerken

  • 25+ kramen
  • Drinken
  • Eten
  • Gezin
  • Gratis parkeren
  • Kerstman
  • Kindvriendelijk
  • Live muziek
  • Rolstoel geschikt
  • Romantisch

Locatie Dorpstraat 140

evenementen in de buurt