Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Zes cadeau tips voor de feestdagen!

Zes cadeau tips voor de feestdagen!

Misschien klinkt het voor velen nog wat ver weg, maar voor je het weet zijn de feestdagen weer begonnen. En dus is het weer tijd om jouw grote liefde, je vrienden en je familie eens wat extra in de watten te leggen. Ben jij een last-minute cadeau shopper of gewoonweg op zoek naar een origineel cadeau? Met dit rijtje IXXI cadeau tips tover je jouw pakjesavond en kerstdiner gegarandeerd om tot een verrassend succes. Happy Holidays!

Een persoonlijk (Sinterklaas- of Kerst) cadeau

Het krijgen van een cadeau waar veel tijd, moeite en vooral liefde in gestoken is, is het leukste wat er is toch? Bundel daarom de mooiste, persoonlijke foto’s en momenten tot een mooie IXXI collage of kies er voor om juist één foto te vergroten op IXXI. Zo leven fijne herinneringen voort in het interieur van je geliefde(n).

 

Ga je toch liever voor een abstracte wanddecoratie? Geen probleem. Be creative en ga op zoek naar minimalistische prints, inspirerende quotes of mooie inspiratiefoto’s en mix&match deze -eventueel samen met persoonlijke foto’s- tot een uniek cadeau op IXXI. One of a kind!  Vanaf €24,50.

Zeg het met bloemen en planten

Of het nu voorjaar of najaar is; met bloemen en planten zit je altijd goed. En ook nog eens volgens de Urban Jungle interieur trend van nu. Kies uit de veelzijdige botanische collectie en geef je ultieme favoriet cadeau. De vorm en het formaat bepaal je zelf! Vanaf €29,50.

 

Quote box

Wil je liever een minimalistische, maar persoonlijke boodschap cadeau geven? Kies dan voor de nieuwe Quote Box -verkrijgbaar in zwart en wit. Met de 75 kaarten heb je de mogelijkheid om een leuke, lieve of ludieke quote te creëren voor aan de muur van jouw geliefde(n). Hoe leuk is dat! En mocht je niet zo’n romanticus of goede dichter zijn zijn; wij sturen je meerdere quotes ter inspiratie mee - vanaf €99,-. 

Nabestelling kaarten

Wil je slechts een kleinigheidje cadeau geven aan iemand die al een persoonlijke IXXI aan de muur heeft hangen? Dat kan natuurlijk ook! Met een nabestelling - al vanaf twee kaarten à €9,95 - geef je op een leuke manier nieuwe momenten cadeau. Hij of zij klikt binnen no-time de nieuwe kaarten in de huidige IXXI en er hangt een compleet nieuwe IXXI aan de muur!

Workshop Nachtfotografie

Altijd al willen leren fotograferen in de avond/nacht?

Ontdek hoe leuk fotograferen is met een fotoworkshop! Aan wie geef jij deze fotoworkshop cadeau?

Cadeaubon

Vind je het moeilijk om een keuze te maken voor een ander? Begrijpelijk. Misschien is een gepersonaliseerde IXXI cadeaubon dan een leuk cadeau. Bepaal jouw ideale bedrag, kies je favoriete achtergrond en schrijf een persoonlijk berichtje voor de ontvanger. Wij zorgen voor een feestelijke verpakking!

En voor de last-minute shoppers onder ons. Geen paniek! Je kunt ook kiezen voor een digitale cadeaubon. Deze ontvang je direct in je mailbox. Printen, strikje erom en voilá; een super leuk cadeau tijdens de feestdagen. 


#ixxiyourworld