Terug naar blog artikelen
Vrije tijd

Vijf online gokkasten met een kersttintje

Er zijn vandaag de dag talloze online gokkasten. Op het internet vind je bijvoorbeeld de nodige ‘klassiekers’. Tevens duiken er steeds meer gokkasten op met een speciaal thema. Uiteraard is kerst een geliefd thema. Rond de kerstdagen duiken er online dan ook de nodige gokkasten met een kersttintje op. Vind jij het leuk om een gokje te wagen op kasten met een kersttintje? Dan wil je natuurlijk wel op leuke kasten spelen. Daarom krijg je hieronder vijf gokkasten met een kersttintje op een presenteerblaadje aangeboden. 

Xmas Joker

Speel jij regelmatig op de klassieke gokkast Mystery Joker? Dan is de Xmas Joker ook zeker het proberen waard. Waarom? Omdat dit namelijk de kerstversie is van de klassieke kast. Xmas Joker is een gokkast met drie reels en heeft wel wat weg van een fruitautomaat. Alleen vind je hier geen fruit, maar attributen die bij kerst passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kerstballen, bellen, zuurstokken en natuurlijk cadeaus. Uiteraard ontbreekt de joker ook niet bij deze kast. Er is één groot verschil met de Mystery Joker: je maakt kans op een extra bonusspel. 

Santa Surprise

In de serie kerstgokkasten mag Santa Surprise niet ontbreken. Deze kast werd weliswaar in 2013 al gelanceerd, maar is nog steeds populair. Deze kast met een kersttintje heeft twee grote voordelen ten opzichte van de niet-themakasten: je kunt er gigantisch veel mee winnen en het uitkeringspercentage ligt bijzonder hoog. Op deze manier wordt het natuurlijk helemaal aantrekkelijk om deze kerstgokkast eens uit te proberen. Terugkerende symbolen op de reels zijn de kerstbel, kerstsok, het kerstcadeau en speelkaartsymbolen. Uiteraard kun je ook bij deze kast gratis spins verdienen en is er een bonusgame. 

Jingle Bells

Wanneer je aan kerst denkt, denk je ongetwijfeld aan ‘jingle bells’. En nee, we doelen hier niet op het liedje, maar op de online gokkast. Deze kerstkast omvat een gezellige kerstsfeer, een flinke dosis humor, mystery features en twee hoofdbonussen. Bij Jingle Bells zijn er in totaal vier mystery features: Raining Wilds, Winning Reels, Mega Wilds en Christmas Tree. Deze features kunnen jou behoorlijk wat extra coins opleveren! En dan heb je nog de twee hoofdbonussen. Hierbij kun je twintig gratis spins winnen. Wanneer je echter Santa’s Bonus activeert, kan dit je tot wel 800 (!!!) keer je inzet opleveren. Zeer aantrekkelijke bonussen dus, maar wel bijzonder lastig te winnen. 

Secrets of Christmas

Sinds december 2016 is het mogelijk om Secrets of Christmas te spelen op het internet. De graphics van deze kerstgokkast zijn uitstekend en er zijn leuke bonusgames. Daarnaast heeft Secrets of Christmas een uitkeringspercentage van bijna 97 procent. Per spin is het mogelijk om tot maximaal 175.000 euro te winnen. En zeg nou zelf: wie wil dat nu niet zo vlak voor de kerstdagen? Bij deze kerstkast levert de kerstbel je de meeste coins op. Andere symbolen die voorkomen zijn een brandende kaars, een huisje van snoep, kerstkoekjes met een glas melk en een kerstsok. Draai je scratter-symbolen (een bonte verzameling aan cadeautjes)? Dan kun je het free spins bonusspel spelen. Tenminste, wanneer je er minimaal drie draait. Lukt je dit? Dan mag je drie, vier of vijf van de in totaal twintig cadeautjes open. Deze cadeaus kunnen je leuke prijzen opleveren. 

Santa

De laatste gokkast met een kersttintje die we hier behandelen is Santa. Kerstmannen, rendieren en cadeautjes spelen een belangrijke rol bij deze online gokkast. Speel je met het geluid aan? Dan hoor je leuke kerstliedjes en -geluiden op de achtergrond. Dit maakt het gokken op deze online kast natuurlijk net wat leuker. Het uitkeringspercentage van deze kast ligt rond de 95 procent. Santa maakt gebruik van premiumsymbolen. Dit zijn het elfje, het rendier, de klok en de suikerstok. Deze kunnen je een leuk bedrag opleveren. Is dit nog niet genoeg voor jou? Gelukkig maar, want Santa heeft ook nog twee bonusspellen. Zo kun je het Jackpot Bonus Spel spelen. Hiermee kun je tot 250 keer je inzet winnen en dat staat gelijk aan een leuk bedrag. Daarnaast kun je ook hier natuurlijk free spins winnen in de bonusgames.