Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Ravenstein bij Kaarslicht

Ravenstein bij Kaarslicht

Zaterdag 12 december was de zilveren editie van het kerstevenement Ravenstein bij Kaarslicht. Kerstmarkten.net was er graag bij om dit sfeervole evenement te komen bewonderen. Het pitoreske dropje werd druk bezocht ondanks de paar regenbuien en harde wind.

 

 

Om binnen te komen betaal je drie euro toegang waarvan ze het evenement kunnen bekostigen. Er werken ruim 400 vrijwilligers mee om het evenement tot een groot succes te maken. Het is een prachtig gezicht om de duizenden kaarsen te zien branden langs de route en achter de vele ramen van huizen. Op verschillende plekken stonden koren die ons het echte kerstgevoel gaven. Ook waren er op diverse plekken kraampjes waar je leuke en soms zeer orginele kerstproducten kon kopen. Ook de glühwein en chocomel ontbraken niet. Een perfecte combinatie samen met een lekkere oliebol.

 

Je had eigenlijk tijd te kort om alles te bekijken. Rond 21.15 uur sloot de Burgermeester van Oss het evenement af waarbij de organisator Marco van Heck een Koninklijke onderscheiding kreeg voor zijn inzet tijdens Ravenstein bij Kaarslicht.

We kijken graag uit naar volgend jaar, dan zal het evenement anders georganiseerd worden. Ze hebben aangeven naar 25 jaar het roer om te willen gooien. Wij hopen dat het knusse en kleinschallige karakter van dit evenement daarbij behouden zal blijven.