Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Gezellige winsterfair Kerstbeurs Kerstbeleving

Gezellige winsterfair Kerstbeurs Kerstbeleving

Kerstmarkten.net

Vandaag heeft het team van Kerstmarkten.net een bezoek gebracht aan de kerstbeurs Kerstbeleving in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch.

Gezelligste winsterfair en kerstbeurs van Nederland

De titel "gezelligste winterfair en kerstbeurs van Nederland" doet de beurs zijn naam eer aan. De beursvloer straalt een gezellige kerstsfeer uit. De stands stonden ruim opgesteld en er was een grote diversisteit aan kramen.

We kwamen via een sfeervolle entree, van bloemstukken, gedekte tafels en paardenbeelden, de evenementhal binnen. De centrale binnenplaat heeft een informatiepunt.

 

 

Ruim assortiment 

De beurs biedt een ruim assortiment aan drinken en eten voor betaalbare prijzen. Van heerlijk (room)kaas tot de zachte smaak van hongingrum. Uiteraard is er ook glühwein, erwtensoep en worstenbrood.

Demonstraties en workshops 

Er werden tijdens ons bezoek een aantal workshops gegeven waaronder chocolade kransen maken en het beschilderen van tinnenkerstdecoraties. Ook waren er demonstraties over bloemschikken en kerststukjes maken.

Dieren

Alhoewel er wel een handjevol schappen rondliep, ontbrak het helaas aan een levende kerststal. Deze teleurstelling werd goedgemaakt door de aanwezigheid van een bijzondere stand met uilen. Deze prachtige roofvogels keken ons met al hun sierlijkheid aan. Tegen een kleine donatie, voor opvang van verwaarloosde vogels, kon je met een uil naar keuze op je arm op de foto. Een apart maar schattig gezicht.

 

 

Goede doel

Soms is het moeilijk om de verleiding te weerstaan om geschenken te kopen voor anderen. Daarom leek het ons een goed idee om het bezoek van vandaag af te sluiten met een donatie aan het goede doel.

Bij de stand van STOP AIDS NOW! hebben we een donatie gedaan door aankoop van een ArtBag. Daardoor hebben we jonge vrouwen met hiv een toekomst gegeven!

Wereldwijd leven ruim 4 miljoen jongeren tussen de 15 en 24 jaar met hiv, voornamelijk jonge vrouwen in Afrika. Voor hen is aids doodsoorzaak nummer één. Met de opbrengst van de ArtBag kunnen jonge vrouwen worden beschermd en voorgelicht, en krijgen zij de middelen om zelfstandig een gezonde toekomst op te bouwen.