We maken gebruik van cookies zodat u onze website prettiger kunt gebruiken. Meer informatie
Vrijdag 06 november 2015

Ontdek de kerstmarkten op een speciale manier!

Wie kent ze niet de heerlijke sfeervolle kerstmarkten. Lekker eten, rondkijken, glühwein drinken en lekkernijen eten. Een bezoekje brengen aan een kerstmarkt wordt steeds populairder en dat is niet voor niets.

Baja Bikes organiseert al jaren lang de leukste fietstours met Nederlandse of Engelse gidsen in meer dan 40 steden over de hele wereld. Voor de liefhebbers van de kerst hebben zij de leukste kerst fiets en wandeltours ontwikkeld. Zo is er in Berlijn een speciale fietstour langs de mooiste kerstmarkten waarbij je alles te weten komt over de kerst en kerstmarkt geschiedenis van Berlijn, met lekkere gluhwein.

 

 

De meest bekende stad om te bezoeken tijdens de kerst zijn toch wel Dusseldorf of Keulen en daar hebben zij dan ook een hele leuke wandeltour langs de mooie kerstmarkten. Een iets minder bekende stad als het gaat om de kerstmarkt, maar des al niet net zo leuk, München! Een mooie wandeltour inclusief Duitse lekkernij. Of wat dacht je van Antwerpen. Daar bieden zij een mooie winterse fietstour met uiteraard weer een gluhwein of warme chocomel.

Tot slot mag Londen natuurlijk niet ontbreken als we denken aan een bezoekje in de kerstperiode. Londen veranderd in een waar sprookje met alle kerstverlichting. Tijdens de kerstspecial fietstour fiets je langs de mooiste kerstverlichting en alle plekken die Londen zo bijzonder maken tijdens de kerst.

Ontdek eens een kerstmarkten op deze speciale manier en boek een fiets of wandeltours bij Baja Bikes.