Terug naar blog artikelen Nieuwe collectie kerstkaarten Greetz staat online
Inspiratie

Nieuwe collectie kerstkaarten Greetz staat online

Het is bijna eind oktober en de kerst komt er nu echt aan. In Nederland zijn de eerste kerstmarkten al geopend en online kaartenwinkel Greetz.nl heeft nieuwe collectie van Greetz Kerstkaarten al online gezet. Leuk voor alle kerstliefhebbers die nu al beginnen met hun voorbereidingen voor Kerst.

Een greep uit de nieuwe kerstkaarten

Dit jaar is de verwachting dat veel huishoudens een eigen kerstkaart maken, een trend die de afgelopen jaren al is ingezet. Naast het compleet zelf ontwerpen van de kaart zijn er dit jaar ook extra kerstkaart sjablonen. Hiermee kun je eigen foto’s uploaden en plaatsen op de kaart. Zo kun je bijvoorbeeld een foto van jezelf of je huisdier in een mooi kerstdecor verwerken. Resultaat:  Je hebt niet alleen een unieke kerstkaart maar ook eentje van een professionele kwaliteit.

Neem eens een kijkje bij de kerstkaarten als je benieuwd bent geworden naar de andere kaartjes.

Ook leuk zijn de nieuwe uitnodigingskaarten van Greetz voor het kerstdiner. Dit jaar nieuw zijn nieuwe kaartjes waar je de menukaart kunt verwerken. Een leuke en originele manier om vrienden en familie uit te nodigen  voor kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag en zo gelijk te laten weten wat ze op hun bordje kunnen verwachten.  Kijk eens naar het onderstaande voorbeeld: