Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen Eerste kerstmarkt in België heeft de deuren al geopend
Uitstapjes

Eerste kerstmarkt in België heeft de deuren al geopend

De zomer is net ten einde en in Dadizele (België) zijn ze al in de weer met het uitstallen van kerstdecoratie. Met een oppervlakte van meer dan 1.500 m² is de kerstafdeling van Floralux uniek in België. De volledige afdeling wordt feeëriek gedecoreerd door een eigen team van creatieve werknemers dat al maandenlang bezig is met de voorbereiding. Reden genoeg om tijdig aan de slag te gaan om de volledige afdeling klaar te stomen tegen eind september.


 

Kerst trends 2015:

Wie de nieuwste trends in kerstdecoratie wil ontdekken is bij Floralux nu al aan het juiste adres. Deze week wordt achter de schermen gewerkt aan het eerste thema dat vanaf zaterdag 22 augustus open is voor het publiek. Dit jaar pakken ze uit met een heus kersthotel dat wordt opgedeeld in 6 kamers met telkens een ander thema. Zo kan u hier terecht in de loungebar waar warme kleuren als roest, oker en goud gecombineerd worden met dierenprints. Meteen een trendsetter voor 2015.

Shoppen in een kerstparadijs

Kerstdecoratie gewoon in rekken zetten is uit den boze in het Dadizeels tuincentrum. Elk jaar opnieuw halen ze alles uit de kast om hun klanten te laten shoppen in een waar kerstparadijs. "Ons decoratieteam staat al maanden te popelen om er in te vliegen. Het is dan ook hún moment van het jaar en we zijn bijzonder trots op de creativiteit die we in huis hebben", aldus publiciteitsmanager Fien Ternest. "Zelfs leveranciers komen hier ideeën opdoen voor hun showrooms."

1.500 vierkante meter kerstartikelen

Vanaf zaterdag 26 september zal het kersthotel compleet zijn. Dat niet iedereen even enthousiast is over de vroege installatie begrijpt het tuincentrum, maar in hun winkel met een oppervlakte van 25.000m² is er meer dan voldoende aanbod voor wie nog niet toe is aan kerstdecoratie.

Kleuren roest & koper

Wat zijn dan nu de trends voor 2015? Dé kleuren van het najaar zijn roest en koper zowel voor klassieke interieurs als in combinatie met zwart en wit voor wie van strak en modern houdt. Ook op vlak vanverlichting zijn er nieuwtjes te bespeuren. Gedaan met worstelen met kerstverlichting in de boom. Vanaf nu is er een kant-en-klaar systeem om de lichtjes in een handomdraai in de boom te hangen.


Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Ga dan zeker eens langs, het belooft een warme kerst te worden!

Tuincentrum Floraluxe in België