Meldingen ontvangen?

Altijd direct op de hoogte van de nieuwste artikelen vol inpiratie en de leukste prijsvragen!

Terug naar blog artikelen De plekken waar je voor deze kerstmarkten de goedkoopste huurauto’s kan vinden

De plekken waar je voor deze kerstmarkten de goedkoopste huurauto’s kan vinden

De eerste openingen van de kerstmarkten staan alweer te trappelen om te beginnen, daarom vond HAPPYCAR het tijd om alvast de goedkoopste huurautobestemmingen te verklappen. Zo kan je eenvoudig en snel naar alle kerstmarkten reizen en alle cadeautjes meenemen.

Kerstmarkten met een vleugje romantiek

Laat je tijdens de winter door München verrassen en kom op het Marienplatz helemaal in de kerstemming, huur al een auto vanaf €12 per dag! Ook kan je Passau of Neurenberg verkennen of vanaf Augsburg een gedeelte via de Romantische Straße rijden. Deze weg laat de gezelligste historische dorpjes en steden van Duitsland zien, waaronder ook het bekende kasteel Neuschwanstein.

Rij gezellig langs de Rijn

Vanuit het vliegveld in Düsseldorf kan je vanaf €10 per dag een auto huren en met alle teugen van de kerstsfeer genieten. Verder kan je dan ook de beroemde kerstmarkten in Wuppertal, Bonn en Keulen bezoeken of verder de Rijn langs reizen naar Koblenz en Mainz. Rij bijvoorbeeld langs Schloss Drachenburg of Schloss Sayn!

Alternatief Berlijn

De kerstmarkten in Berlijn liggen vrij verspreidt, misschien wil je daarnaast ook nog naar Hamburg of Dresden reizen. Rij vanaf €13 per dag met de huurauto in Berlijn naar zowel Berlin Mitte als Charlottenburg en Potsdam! De gezelligste kerstmarkten zijn te vinden op de Gendarmenmarkt, Alexanderplatz en de Kulturbrauerei.

Verrassingstip: Luxemburg

In Luxemburg worden er ieder jaar kerstmarkten gehouden! Zo zijn er in de stad bijvoorbeeld een ijsbaan op het Place Guillaume ll en de Luxemburgse aardappel beignets te vinden. Reis vanaf €15 per dag door Luxemburg en bezoek tevens de andere stadjes zoals Echternach en Dillingen.

Tips voor het huren van een auto

  • Huur de auto vanaf het vliegveld, door de onderlinge concurrentie zijn de prijzen hier in het algemeen tot €5 per dag goedkoper.
  • Boek de auto twee weken van tevoren, hierdoor zijn er meer huurauto’s beschikbaar en de prijzen voordeliger.
  • Hou er rekening mee dat de huurdagen 24 uur per dag duren. Als je de huurauto om 9 uur ophaalt en om 11:00 terugbrengt, betaal je evenveel als dat je de auto de volgende ochtend om 8 uur teruggeeft.