Terug naar blog artikelen Begin de feestmaand in de juiste sferen; versier thuis de boel met kerstdecoraties
Creatief

Begin de feestmaand in de juiste sferen; versier thuis de boel met kerstdecoraties

Zondag 1 december komt er bijna aan en dan gaat de gezelligste maand van het jaar echt van start. En wat is er leuker dan het huis gelijk in de juiste sferen te brengen. Na Sinterklaas zie je overal kerstbomen verschijnen, maar zelfs nu al zie je dat veel Nederlanders al bezig zijn om thuis de boel te versieren met kerstdecoraties en (buiten)verlichting.

Kerstboomtips: kopen, verzorgen en versieren Tips bij het kiezen, verzorgen en versieren van jouw kerstboom in huis

Voor kerststukjes en kerstboeketten kun je dit jaar ook terecht bij Greetz. Bloemiste Bettine Clemens is bij Greetz het hele jaar druk met het samenstellen van reguliere boeketten, maar is de afgelopen maanden specifiek bezig geweest met het ontwikkelen van de nieuwe kerstboeketten collectie.

Voor kerststukjes en kerstboeketten kun je dit jaar ook terecht bij Greetz.
Voor kerststukjes en kerstboeketten kun je dit jaar ook terecht bij Greetz.

Kerststukjes en -boeketten

Zo kun je prachtige en grote kerststukjes en kerstboeketten vinden bestaande uit bloemen, denneappels, kerstballen en hulst. Uiteraard in warme (rode) kleuren, die zorgen voor die bekende kerstsfeer. Steeds vaker worden de kerststukjes ook als cadeau verstuurd, een leuke verrassing die helemaal past bij de kerstgedachte.


Zelf aan de slag

Liever een zelf een kerststukje maken? Dat kan natuurlijk ook. Van kerstkransen tot kandelaars, voor de creatievelingen onder ons valt er genoeg te maken. En een kerststuk is pas compleet met een licht element erin. Laat je verrassen en verras jezelf en of een ander met jouw creatie.

Snel en makkelijk zelf een kerststukje maken met eenvoudige materialen.
Snel en makkelijk zelf een kerststukje maken met eenvoudige materialen.

Benodigdheden

Voor het maken van een kerststukje heb je veel takjes groen nodig. Tip: Om geld te besparen, haal zo veel mogelijk groen uit je eigen tuin (en ook bij de buren). Wat heb je daarvoor o.a. nodig?

  • Oasis
  • Dennentakjes
  • Denneappels en overige decoraties (zoals kerstballen, mos, besjes, kaarsen)
  • IJzerdraad
  • Sneeuwspray

Dit artikel is geschreven samen met Greetz. Zeg het op jouw manier!