Filters
Land
Plaats
Datum
Kies een van en tot datum. Alleen evenementen binnen deze periode worden getoond.
Types
Toegang
Duur
In deze lijst kun je kiezen voor het totaal aantal openingsdagen van een evenement.
Afstand vanaf
Vul je vertreklocatie in en kies de maximale reisafstand om evementen in dit gebied te tonen.
Kenmerken
In deze lijst zie je aan welke kenmerken een evenement kan voldoen.

Evenementen

1 van 384 evenement

Kerstmarkten in Dortmund 2023

Dortmund, gelegen in Noordrijn-Westfalen, Duitsland, verwelkomt bezoekers tijdens de wintermaanden met een betoverende kerstmarkt en tal van andere activiteiten. De Dortmunder Weihnachtsmarkt is een van de grootste in Duitsland en trekt bezoekers aan met zijn magische sfeer. Hier kun je lokale ambachtelijke producten ontdekken, van handgemaakte kerstdecoraties tot heerlijke lekkernijen zoals bratwurst en glühwein. Vergeet ook niet de indrukwekkende kerstboom op de Friedensplatz te bewonderen, die 's avonds prachtig verlicht is.

Voor een vleugje geschiedenis en cultuur kun je het Dortmunder U bezoeken, een voormalige brouwerij die nu dienst doet als kunstmuseum en cultureel centrum. Ook is een bezoek aan het Westfälisches Landesmuseum de moeite waard, waar je meer te weten kunt komen over de geschiedenis van de regio.

Voor natuurliefhebbers biedt het Westfalenpark een oase van rust, zelfs in de wintermaanden. Hier kun je genieten van een ontspannen wandeling door de tuinen en de vredige sfeer opsnuiven.

Dortmund is een bestemming die tijdens de wintermaanden een unieke charme heeft. Of je nu geniet van de kerstmarkt, de rijke cultuur ontdekt of gewoon wilt ontspannen in een prachtige omgeving, Dortmund heeft voor iedereen wel iets te bieden.

Kerstmarkt Dortmund

Dortmund, Duitsland
0 reviews
Dortmund heeft een van de grootste kerstmarkten van Duitsland en zelfs de grootste kerstboom ter wereld. Natuurlijk biedt zo’n grote kerstmarkt ook dagelijks kerstevenementen, waaronder de opname van de WDR-kerstshow “ WDR Weihnacht unterm Baum”. De kerstlekkernijen mogen natuurlijk niet ontbreken.
Bekijk evenement
26 nov t/m 30 dec 2023 Vandaag 11:00 tot 22:00 Gratis
Prijsvraag

Gratis toegangskaartjes winnen?!

Kans maken op vrijkaarten voor een kerstmarkt of gratis toegang voor een winterfair en andere leuke evenementen? Simpel: doe mee met onze prijsvragen.