Proef de sfeer en laat je inspireren op een kerstmarkt

Filters:
174 resultaten

Floralux kerstwinkel - Kersthotel

Dadizele, België

Wie de nieuwste trends in kerstdecoratie wil ontdekken is bij Floralux nu al aan het juiste adres. Dit jaar pakken ze uit met een heus kersthotel dat wordt opgedeeld in 6 kamers met telkens een ander thema. Zo kan u hier terecht in de loungebar waar warme kleuren als roest, oker en goud gecombineerd worden met dierenprints.

1 september - 24 december 2015 Vandaag gesloten

Kerstshow Tuincentrum Leurs

Venlo, Nederland

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de uitverkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Met de kerstshow 'Christmas Dreams' van dit jaar willen we onszelf opnieuw overtreffen om u een nóg mooiere en grotere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

2 oktober - 3 januari 2016 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Christmas Fair in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Onze jaarlijkse Christmas Fair is weer van start gegaan bij Manhattan Style en vindt plaats tot eind december. In ons mooie pand gevestigd langs de A15 te Hardinxveld-Giessendam vindt u maar liefst 2500m2 aan kerst-, sfeer- en cadeauartikelen!

3 oktober - 26 december 2015 Vandaag van 10:00 tot 17:00 geopend

Kerstshow Tuincentrum Schmitz

Vlodrop, Nederland

Kerstshow 'Sfeervol beleven'

Bij Tuincentrum Schmitz vindt u de meest sfeervolle kerstshow van Limburg. Het tuincentrum wordt geheel omgetoverd in de kerst sfeer. U vindt er kerstbomen en kunstkerstbomen in verschillende soorten en maten en de mooiste kerstverlichting voor binnen en buiten.

Onze kerstshow staat in de wijde omgeving bekent om haar sfeer en assortiment. Bij ons kunt u terecht voor een ruime keuze in kerstdecoratie. Een onderdeel hiervan zijn de verlichte Lemax huisjes, waarmee u direct een gezellige sfeer in huis creëert.

Kom naar de kerstshow van tuincentrum Schmitz in Limburg en ontdek ons uitgebreide kerst assortiment.

3 oktober - 24 december 2015 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Christmas World - Winterwonderland

Duiven, Nederland

Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een volledig overdekte kerstmarkt op inmiddels 7.500 m², een van de grootste van Nederland.
De kerstshow van Intratuin Duiven 2015 heet Christmas World kerstsprookje zeker een bezoek waard.

10 oktober - 31 december 2015 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Sfeer & Kerstshow Tuincentrum Daniels

Vlodrop, Nederland

Kerst wordt een sprookje bij Tuincentrum Daniëls!

Laat u verrassen door betoverende presentaties en leuke ideeën voor huis en tuin in een sprookjesachtige omgeving. 
Prachtige artikelen zijn volgens de laatste trends gepresenteerd.
Ook vindt u bij ons een grote hobby afdeling om prachtige decoraties te knutselen.

27 oktober - 24 december 2015 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, Frankrijk

Je allermooiste kerstcadeau ligt extra vroeg voor je klaar dit jaar, want in Disneyland Paris begint de kerst al op 7 november ... om pas op 7 januari te eindigen! Met de mooiste muziek, dwarrelende sneeuw en Disney figuren in prachtige feestkostuums worden dit feestdagen vol verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

7 november - 7 januari 2016 Vandaag gesloten

Winter Efteling

Kaatsheuvel, Nederland

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende vreugdevuren.

12 november - 31 januari 2016 Vandaag van 11:00 tot 18:00 geopend

Kerstmarkt Fluweelengrot Valkenburg

Valkenburg, Nederland

Bezoek de sfeervolle en warme kerstmarkt in de Fluweelengrot. Dit is alweer de achttiende editie van de kerstmarkt. Meer dan 50 winkeltjes met producten en ambachten zijn in de Fluweelengrot te bezoeken.

13 november - 23 december 2015 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg

Valkenburg, Nederland

Europa’s grootste ondergrondse kerstmarkt zal voor de 30ste keer de deuren opennen. Veel bezoekers zullen hun weg dan weer weten te vinden naar de oudste, grootste en meest bezochte ondergrondse Kerstmarkt van Europa.

13 november - 23 december 2015 Vandaag van 11:00 tot 20:00 geopend

Magisch zand kerststal Valkenburg

Valkenburg, Nederland

Volg de engelen en de sterren... Stralender dan ooit, ontdekt u het kerstverhaal in de spelonken van de Wilhelminagrot. Waar de levensgrote en fascinerende zandcreaties ieder moment tot leven lijken te komen.

13 november - 3 januari 2016 Vandaag van 11:00 tot 18:00 geopend

Santa's Villages Valkenburg

Valkenburg, Nederland

Een bezoek aan Santa’s Village is tevens de ideale gelegenheid om ook een bezoekje te brengen aan het gezellige winkelcentrum van Valkenburg. Sla twee vliegen in één klap en laat je verrassen door het winkelaanbod in de sfeervolle kerststad. Een groot gedeelte van de 70 winkels in het centrum verzorgen prachtige kerstetalages. Vertrekkend vanaf Santa’s Village vind je een perfecte aansluiting op de verschillende winkelstraten.

13 november - 3 januari 2016 Vandaag van 12:00 tot 19:00 geopend