Proef de sfeer en laat je inspireren op een kerstmarkt

Filters:
36 resultaten

Christmas Fair in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Onze jaarlijkse Christmas Fair is weer van start gegaan bij Manhattan Style en vindt plaats tot eind december. In ons mooie pand gevestigd langs de A15 te Hardinxveld-Giessendam vindt u maar liefst 2500m2 aan kerst-, sfeer- en cadeauartikelen!

1 oktober - 26 december 2016 Vandaag gesloten

Wiener Weihnachtstraum am Christkindlmarkt

Wenen, Oostenrijk

De traditionele kerstmarkt met ongeveer 150 kraampjes met kerstcadeaus, kerstboomversieringen, kunstnijverheid, culinaire lekkernijen, snoep en verwarmende dranken.

12 november - 26 december 2016 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Tivoli

Kopenhagen, Denemarken

Tivoli, het sfeervolle familiepark in het centrum van Kopenhagen opent vanaf 14 november weer haar deuren voor de jaarlijkse grote en sprookjesachtige kerstmarkt. Net als vorig jaar wordt er een Russisch tintje aan gegeven met onder andere een Tivoli-versie van de Basiliuskathedraal in Moskou. Het hele park is sfeervol verlicht en versierd, alle attracties zijn open en er zijn tientallen kraampjes met Deense kerstdecoraties en -lekkernijen. Van 26-30 december wordt het seizoen traditiegetrouw afgesloten met een grote vuurwerkshow.

15 november - 31 december 2016 Vandaag gesloten

Groote kerstmarkt Dortmund 2016

Dortmund, Duitsland

Bezoek een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd.

17 november - 30 december 2016 Vandaag gesloten

Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Oberhausen, Duitsland

Ook dit jaar is Kerstmis in de CentrO weer een wonderbare unieke belevenis; 17.000 vierkante meter winkelgenot meer met ruim 220 winkels, vele nieuwe merken en shops, o.a. de grootste Peek & Cloppenburg, evenals vele prachtige lichtjes en zoete geuren.

17 november - 23 december 2016 Vandaag gesloten

Hyde Park Winter Wonderland

Londen, Engeland

Het hele park is omgetoverd tot een sprookjesachtig winterlandschap waar van alles te doen is.

18 november - 2 januari 2017 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Aken (Aachen)

Aken, Duitsland

De kerstmarkt van Aken – de charme van feestelijke kerstkraampjes in de omgeving van de dom en het stadhuis. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis in een sfeervol paradijs van schitterende lichtjes en prachtige kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke (aangename) geuren.

18 november - 23 december 2016 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Bernkastel-Kues Duitsland

Bernkastel-Kues, Duitsland

In de adventstijd verfraaien meer dan 40 kerststalletjes en een traditionele kerstkribbe uit de Moezelregio, een klokkenspel en een burcht met notenkrakermannetjes het historische centrum van Bernkastel-Kues. Op de Karlsbader Platz kunnen de kinderen hun wensen in het wensenboek schrijven en in de kerstdraaimolen een ritje maken, terwijl de volwassenen verschillende soorten Glühwein en een glaasje likeur kunnen proeven.

19 november - 21 december 2016 Vandaag gesloten

Winterlights

Luxemburg, Luxemburg

De kerstmarkten op verschillende locaties van de stad, het grote rad, de maneges, het adventscircus, de straatanimatie, de stoeten en parades, de tentoonstellingen, de spektakels en concerten dragen bij aan een warmhartige en gezellige sfeer… tot de avond is gevallen.

20 november - 31 december 2016 Vandaag gesloten

De Regensburg kerstmarkt - Christkindlmarkt

Regensburg, Duitsland

Het heeft een 400 jaar oude traditie op het Neupfarrplatz. Veel kunstenaars, zoals glasblazers, pottenbakkers, beeldhouwers, kaars makers, enz. Maken hun ambachtelijke producten deels lokaal produceren en bieden het aan de klant.

21 november - 23 december 2016 Vandaag gesloten

Engelkerstmarkt Emden

Emden, Duitsland

De 'Engelkemarkt' in Emden is een kerstmarkt met een maritieme sfeer en kan met recht een juweel van het noorden worden genoemd. Feestelijk verlichte museumschepen en traditionele zeilschepen nodigen u uit aan boord te komen. Het kerstdorp met zijn schitterende kerstpiramide is romantisch gelegen tegen het schilderachtige decor van het prachtig aangelichte stadhuis.

21 november - 21 december 2016 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Augsburg

Augsburg, Duitsland

De Augsburg " kerstmarkt " is een dorp van stands die de mooiste kerstmarkt in Duitsland vormt. Ongeveer een miljoen bezoekers uit binnen- en buitenland genieten van de dromerige sfeer van elk jaar. Op een wandeling door de straten met feestelijk versierd met lampjes vindt u een breed en speciale selectie van mooie artikelen.

21 november - 25 december 2016 Vandaag gesloten
Feedback