Aanmelden

Kerstmarkten

Filters:
131 kerstmarkten

Allerhande Kerstfestival 2015

Utrecht, Nederland

Albert Heijn organiseert in december een eigen foodfestival; het Allerhande Kerstfestival. Tijdens dit grote evenement inspireert Albert Heijn heel Nederland met de lekkerste recepten, trends en producten voor een heerlijke Kerst.

11 december - 13 december 2015 Vandaag gesloten

Amsterdam Light Festival is

Amsterdam, Nederland

Donkere wintermaanden zijn in Amsterdam verleden tijd dankzij Amsterdam Light Festival. Tijdens dit jaarlijkse festival voor jong en oud toveren hedendaagse (internationale) lichtkunstenaars de stad om tot een ware lichtstad.

28 november - 17 januari 2016 Vandaag gesloten

Arnhems Trompetterkorps Kerstmarkt

Arnhem, Nederland

Op 11 december 2015 organiseert het Arnhems trompetter korps een kerstmarkt van 18:30 tot 21:30. Het zal buiten plaatsvinden op het terrein van ons clubgebouw Quattro Musica in Arnhem.

11 december Vandaag gesloten

Bautzener Wenzel kerstmarkt

Bautzener, Duitsland

Bautzen - de oudste kerstmarkt in Duitsland

27 november - 20 december 2015 Vandaag gesloten

Bestse kerstmarkt

Best, Nederland

Welkom op de grootste kerstmarkt van Noord-Brabant! Het is de vijfde keer dat wij u mogen verwelkomen in onze omgetoverde kas. Deze kas van 5.000 m2 die in de lente en zomer druk bezocht om perkplanten te kopen, is voor u omgetoverd tot de grootste kerstmarkt van Noord-Brabant.

5 december - 20 december 2015 Vandaag gesloten

Bosch Winterparadijs

Den Bosch, Nederland

De Parade in 's-Hertogenbosch omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar jong en oud naar toe kunnen komen voor optredens, gezelligheid en winterse gerechten; dat is het Bosch Winterparadijs.

12 december - 3 januari 2016 Vandaag gesloten

Breukelen Bruist Wintereditie

Breukelen, Nederland
In het prachtige historische park Boom en Bosch in Breukelen vindt dit evenement plaats op zaterdag 12 december. Er is plek voor 70 kramen maar daarnaast is er veel vermaak voor jong en oud. Het park is centraal gelegen en goed bereikbaar.
12 december Vandaag gesloten

Candlelight shoppen

Heusden, Nederland

In het sfeervolle decor van het oude vestingstadje Heusden aan de Maas is Candlelightshoppen een jaarlijks evenement. Het stadje wordt gehuld in kerstsferen met een kerstmarkt, een levende kerststal, erwtensoep, gluhwein en koren en muzikanten.

18 december Vandaag gesloten

Charles Dickens Festijn

Best, Nederland

Krijgt u weer zin om uzelf te wentelen in de sfeer van Charles Dickens?
Dan hebben wij goed nieuws voor u!
Dit jaar zal op 13 december de oude dorpstraat van Best, de gehele Nieuwstraat, weer omgetoverd worden in een sfeervolle 19e eeuwse Engelse stad waar Charles Dickens zijn beroemde personages heeft gevormd voor zijn vele spannende boeken.

13 december Vandaag gesloten

Christmas Fair in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Onze jaarlijkse Christmas Fair is weer van start gegaan bij Manhattan Style en vindt plaats tot eind december. In ons mooie pand gevestigd langs de A15 te Hardinxveld-Giessendam vindt u maar liefst 2500m2 aan kerst-, sfeer- en cadeauartikelen!

3 oktober - 26 december 2015 Vandaag van 10:00 tot 17:00 geopend

Christmas Market Stadshart Amstelveen

Amstelveen, Nederland

Het stadshart Amstelveen biedt met 1 miljoen bezoekers in de maand december een prachtige locatie voor een Christmas Market. Dé Christmas Market van Nederland…met een groot horecaterras, een ijsbaan van 400m2 en 60 chalets gevuld met cadeau-, winter-, en kerstartikelen.

3 december - 31 december 2015 Vandaag gesloten

Christmas World - Intratuin Duiven

Duiven, Nederland

Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een volledig overdekte kerstmarkt op inmiddels 7.500 m², een van de grootste van Nederland.
De kerstshow van Intratuin Duiven in 2014 heet Christmas World.
Christmas World Duiven 2014: een kerstsprookje zeker een bezoek waard.

5 november - 31 december 2015 Vandaag gesloten