Proef de sfeer en laat je inspireren op een kerstmarkt

Filters:
176 resultaten

Floralux kerstwinkel - Kersthotel

Dadizele, België

Wie de nieuwste trends in kerstdecoratie wil ontdekken is bij Floralux nu al aan het juiste adres. Dit jaar pakken ze uit met een heus kersthotel dat wordt opgedeeld in 6 kamers met telkens een ander thema. Zo kan u hier terecht in de loungebar waar warme kleuren als roest, oker en goud gecombineerd worden met dierenprints.

1 september - 24 december 2016 Vandaag van 09:00 tot 18:30 geopend

Kerstshow Tuincentrum Leurs

Venlo, Nederland

De kerstshow van Tuincentrum Leurs is inmiddels een begrip geworden in Nederland en Duitsland. Ieder jaar opnieuw presenteren we tijdens de wintermaanden een kerstshow vol inspiratie en de allernieuwste kersttrends. Tuincentrum Leurs is meerdere malen in de prijzen gevallen met de uitverkiezing van Beste Kerstshow van Nederland. Met de kerstshow 'Christmas Dreams' van dit jaar willen we onszelf opnieuw overtreffen om u een nóg mooiere en grotere kerstshow te presenteren in een prachtige droomwereld.

29 september - 8 januari 2017 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Christmas Fair in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam, Nederland

Onze jaarlijkse Christmas Fair is weer van start gegaan bij Manhattan Style en vindt plaats tot eind december. In ons mooie pand gevestigd langs de A15 te Hardinxveld-Giessendam vindt u maar liefst 2500m2 aan kerst-, sfeer- en cadeauartikelen!

1 oktober - 26 december 2016 Vandaag van 10:00 tot 17:00 geopend

Christmas World - Winterwonderland

Duiven, Nederland

Sinds 1989 presenteert Intratuin Duiven een volledig overdekte kerstmarkt op inmiddels 7.500 m², een van de grootste van Nederland.
De kerstshow van Intratuin Duiven 2016 heet Christmas World kerstsprookje zeker een bezoek waard.

10 oktober - 31 december 2016 Vandaag van 09:00 tot 18:00 geopend

Kerst in Disneyland Parijs

Parijs, Frankrijk

Je allermooiste kerstcadeau ligt extra vroeg voor je klaar dit jaar, want in Disneyland Paris begint de kerst al op 11 november ... om pas op 7 januari te eindigen! Met de mooiste muziek, dwarrelende sneeuw en Disney figuren in prachtige feestkostuums worden dit feestdagen vol verrassende ervaringen en onvergetelijke herinneringen voor de hele familie.

11 november - 26 maart 2017 Vandaag gesloten

Winterland Schiedam

Schiedam, Nederland

Een ijsbaan in een sprookjesachtige sfeer, knapperende haardvuren, warme glühwijn en heerlijke winterse gerechten. Vanaf 11 november is het Stadserf meer dan 70 dagen lang omgetoverd tot Winterland Schiedam. Een plek waar schaatsen, eten, drinken en entertainment centraal staan.

11 november - 15 januari 2017 Vandaag gesloten

Lichtkunstfestival GLOW 2016

Eindhoven, Nederland

Van 12 tot en met 19 november 2016 staat Eindhoven voor de 11e keer in het teken van lichtkunstfestival GLOW. Zo’n veertig kunstenaars bieden met lichtinstallaties en lichtprojecties de toeschouwers een verrassend nieuwe kijk op de stad.

12 november - 19 november 2016 Vandaag gesloten

Wiener Weihnachtstraum am Christkindlmarkt

Wenen, Oostenrijk

De traditionele kerstmarkt met ongeveer 150 kraampjes met kerstcadeaus, kerstboomversieringen, kunstnijverheid, culinaire lekkernijen, snoep en verwarmende dranken.

12 november - 26 december 2016 Vandaag gesloten

Winter Efteling

Kaatsheuvel, Nederland

Wanneer de dagen korter worden en de wind door de bomen waait, verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende vreugdevuren.

14 november - 31 januari 2017 Vandaag gesloten

Kerstmarkt Tivoli

Kopenhagen, Denemarken

Tivoli, het sfeervolle familiepark in het centrum van Kopenhagen opent vanaf 14 november weer haar deuren voor de jaarlijkse grote en sprookjesachtige kerstmarkt. Net als vorig jaar wordt er een Russisch tintje aan gegeven met onder andere een Tivoli-versie van de Basiliuskathedraal in Moskou. Het hele park is sfeervol verlicht en versierd, alle attracties zijn open en er zijn tientallen kraampjes met Deense kerstdecoraties en -lekkernijen. Van 26-30 december wordt het seizoen traditiegetrouw afgesloten met een grote vuurwerkshow.

15 november - 31 december 2016 Vandaag gesloten

Winterfair De Weistaar

Maarsbergen, Nederland
Winterfair de Weistaar, een warme sfeervolle binnenbeurs.
15 november - 17 november 2016 Vandaag gesloten

Groote kerstmarkt Dortmund 2016

Dortmund, Duitsland

Bezoek een van de grootste en mooiste kerstmarkten van Duitsland! Bij de rond 300 kraampjes met kunstnijverheid, kerstdecoraties, bijzonder speelgoed en nog veel meer vindt u bijna alles wat uw hart begeert in deze gezellige tijd.

17 november - 30 december 2016 Vandaag gesloten